Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Életem! Köszönöm! Örökké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Életem! Köszönöm! Örökké a tiéd! "- ki vagyok bukva durván. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom elment szombat este, azt mondta a haverjával megisznak valamit. Hazaért 11 körül, elment a fürdőbe, a mobilja az asztalon maradt, sms-e jött, odanéztem, és a fenti üzenet állt benne.

Eddig nem voltak titkaink egymás előtt, nálunk nincs olyan, hogy lezárjuk egymás előtt a mobilt, vagy még a wc-re is visszük magunkkal.

Ösztönösen néztem rá a mobiljára, és majdnem riosszul lettem.

Azt állítja, hogy nem tudja, mi ez az üzenet, de azért láttam, hogy a füle kigyulladt zavarában, aláírás nem volt, a számot elmentettem a mobilomba.

Szerintetek hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a párom?

#sms #káosz #megcsalhatnak
2018. ápr. 29. 02:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 40-es ír,az elég jónak tűnik. Bár... Én nem tudnék normálisan viselkedni. Például szexelni valószínűleg nem tudnék meg kimért lennék akaratlanul is ,és rajtam ezt rögtön észrevenné a párom.

Mivel mostmár szerintem minden jel arra utal,hogy igenis van mit takargatnia én a helyedben leültetném és követelném,hogy most azonnal,hívja fel a számot,kihangosítva... És már abból is kideülhet ahogyan felveszi a telefont,hogy mi a helyzet. De azért még biztos ami biztos valami kamuszöveget elmondatnék vele amiből leszűrhető,hogy mi az igazság.

2018. máj. 3. 13:10
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
41-es, 40-es vagyok. Jogos, mondjuk lefeküdni én sem tudnék a másikkal, meg kimértebb lennék, de nem hisztiznék, meg nem lenne hangos szó. Ilyen kb normális.
2018. máj. 3. 13:15
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Felhivnám. De nem a sajátomrólhanem paroderol, mar abbol kiderul ahogy felveszi neki a telót
2018. máj. 3. 19:23
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes trükközni,teljesen egyértelmű.
2018. máj. 4. 00:08
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egyértelmű már a helyzet.
2018. máj. 4. 11:33
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Lezárt telefon, a szám azóta sem hív téged vissza... Ezen nincs mit tovább beszélni.
2018. máj. 4. 11:35
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs értelme már a nyomozgatásnak, teljesen egyértelmű a helyzet, még ha nincs is "kézzel fogható" bizonyiték rá. De gondolom kerdező nem fogod kidobni, mert akkor mar megtetted volna...
2018. máj. 4. 12:13
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény?
2018. máj. 5. 17:32
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet kérdező?
2018. jún. 4. 22:24
 50/50 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi a helyzet azóta? Kiderült valami?
2018. jún. 29. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!