Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Életem! Köszönöm! Örökké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Életem! Köszönöm! Örökké a tiéd! "- ki vagyok bukva durván. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom elment szombat este, azt mondta a haverjával megisznak valamit. Hazaért 11 körül, elment a fürdőbe, a mobilja az asztalon maradt, sms-e jött, odanéztem, és a fenti üzenet állt benne.

Eddig nem voltak titkaink egymás előtt, nálunk nincs olyan, hogy lezárjuk egymás előtt a mobilt, vagy még a wc-re is visszük magunkkal.

Ösztönösen néztem rá a mobiljára, és majdnem riosszul lettem.

Azt állítja, hogy nem tudja, mi ez az üzenet, de azért láttam, hogy a füle kigyulladt zavarában, aláírás nem volt, a számot elmentettem a mobilomba.

Szerintetek hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a párom?

#sms #káosz #megcsalhatnak
2018. ápr. 29. 02:39
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:

Úgy értem, ha esetleg van neki valakije, eddig már közölhette vele, hohy lebukott, így az illető előállhat egy mesével, amire felhívom.

Párommal ma éjjel külön alszunk, olyan ideg vagyok, hogy aludni sem bírok.

Próbálom azt képzelni, ez egy egy félrement sms, de magam is mobiltulajdonos vagyok, és még sosem kaptam ilyen kompromittáló üzenetet.

És hát gyanús, hogy éppen szombaton jött, mikor párom elment már délután 6-kor találkozni a haverjával, és 11-re ért haza.

Gondoltam, hogy ráírok a haverja általam is ismert feleségére, mert ha a haver fedezi is a páromat, a neje, ha incs beavatva, akkor elszólhatja magát, megmondhatja az igazat.

2018. ápr. 29. 02:47
 2/50 anonim ***** válasza:
70%

Barmi lehet.

En mar kuldtem felre szerelmes sms-t a baratom helyett masnak, es kaptam is felrement sms-t.

2018. ápr. 29. 03:06
 3/50 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hívd fel a küldőt. És egyszerre kiderül minden.
2018. ápr. 29. 06:07
 4/50 Bence_ ***** válasza:
30%
Ha valakivel jól érezné magát miért menne haza 11kor. Tuti hajnalig "kocsmáznék".
2018. ápr. 29. 06:26
 5/50 anonim ***** válasza:
85%

Én felhívnàm a szàmot, és elbeszélgetnèk a csajjal. De lehet inkàbb most csak sms-t küldenék, és utàna hìvnàm fel.

A következő esetek lehetnek :

- nem csaj veszi fel : csak ökörködtek a haverok, vagy a csaj is kapcsolatban èl, de ez esetben is ràkérdezhetsz, hogy mièrt kapott a pàrod ilyen sms-t. Vagy egy férfi is küldhette, azt hihette, csajnak ment. Itt màr tisztàzva van a dolog

- csaj veszi fel. Ha valóban félrement, valószìnű itt kiderül. Ha nem ment félre, akkor elég erős a gyanú, hogy a csaj nem tudta, hogy a párod pàrkapcsolatban van, valószínű még kezdeti időszakban vannak, ha nem aludt vele... ezt is könnyen tisztàzhatod ebben az esetben, elkèpzelhető, hogy ő maga fogja kidobni, te pedig tisztàn làtsz. Ha a csaj tudja is, hogy pàrkapcsolatban van a pàrod, és belekezdtek valamibe, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy úgy lett neki előadva, hogy a ti kapcsolatotok màr a végét jàrja, csak még ezèrt meg azért nem tud kidobni. Namost ezt is lehet càfolni, ha felhívod az illetőt, kevés nő van ugyanis aki úgy megy bele a pàrkalcsolatba, hogy tudja, hogy a pàrjànak olyan pàrkapcsolata van ami jòl működik. Ha bele is megy, akkor az csak szex, de nem írogat ilyen üzeneteket.

2018. ápr. 29. 06:43
 6/50 anonim ***** válasza:
90%

Igen,a haver feleségét megkérdezni jó ötlet.

Illetve ha felhívod a számot akkor ne a saját számodról hívd,mert azt lehet,hogy direkt megadta neki a párod. Vagy pedig csináld azt,hogy a párod nevében írsz egy idegen számról. Például valami ilyesmi: "mikor tudunk találkozni? Fontos lenne személyesen beszélni. Erre a számra válaszolj,ez egy haveromé. Hiányzol, Pisti (ahogy hívják a párodat)"

Ha erre válaszol,hogy mikor találkozzanak,akkor 1000 százalék a lebukás.

2018. ápr. 29. 06:47
 7/50 anonim ***** válasza:
49%
Hívd direkt a számot, ne a te számodról esetleg oda tehetsz egy pasi haverodat, derítse ki a nevét. Facebookját is feltörheted, millió lehetőség van, hogy kiderítsd.
2018. ápr. 29. 07:16
 8/50 anonim ***** válasza:
4%

Ebben az írásban az égvilágon semmi gyanús nincs.

Bárki bármilyen helyzetbe írhatja.

Amúgy én se kerülnék haza 22:00h kor ha olyan jól érezném magam.

De minek kurkászod az sms-it?

Soha nem néztem a párom mobiljára!

Ő viszont állandóan leste az enyémet. El is váltunk.

2018. ápr. 29. 07:24
 9/50 anonim ***** válasza:
86%

Én megkértem volna abban a pillanatban hogy kihangosítva előttem hivja fel a számot.

Ha van valami rögtön hallod, hogy szól bele a telefonba.

2018. ápr. 29. 07:32
 10/50 anonim ***** válasza:
89%

Utolso,na igen jo otlet,csak hirtelen nem jut az ember eszebe,mert ledermed.

A 6 os jo otleteket irt,hasonlot akartam en is.

Probald ki,feltetlen.

En anno ,kinyomoztam az illeto teloszamat,aki kuldott egy ures,szovegnelkuli emailt.Valahogy megereztem a bajt...Utana kifaggattam,kiderult,h a parjaval talalkozgatott a ferjem.A ferjemnek bloffoltem,h mindent tudok,de meg akkor is tagadott,azt mondta ,cdak beszelgettek. ..majd,csak egy csokot ismert be nagy nehezen

Tudom mit erzel,ateltem.

De remelem csak felrement sms.

Irj,ha megtudsz valamit,szoritok neked.

2018. ápr. 29. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!