Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Életem! Köszönöm! Örökké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Életem! Köszönöm! Örökké a tiéd! "- ki vagyok bukva durván. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom elment szombat este, azt mondta a haverjával megisznak valamit. Hazaért 11 körül, elment a fürdőbe, a mobilja az asztalon maradt, sms-e jött, odanéztem, és a fenti üzenet állt benne.

Eddig nem voltak titkaink egymás előtt, nálunk nincs olyan, hogy lezárjuk egymás előtt a mobilt, vagy még a wc-re is visszük magunkkal.

Ösztönösen néztem rá a mobiljára, és majdnem riosszul lettem.

Azt állítja, hogy nem tudja, mi ez az üzenet, de azért láttam, hogy a füle kigyulladt zavarában, aláírás nem volt, a számot elmentettem a mobilomba.

Szerintetek hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a párom?

#sms #káosz #megcsalhatnak
2018. ápr. 29. 02:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű.
2018. ápr. 29. 12:04
 22/50 anonim ***** válasza:
69%
Pff xD ilyen szituban a haverom is volt miattam :D kocsmaztunk berugtunk hazament en maradtam aztan olyan szinten voltam hogy valami olyat irtam, hogy mindennel jobban szeretlek holnap talizzunk megint aztan 5 szivecsket nyomtam neki :D na ne tudd meg mekkora cirkusz volt belole mert en nem is emlekeztem a dologra :D mivel nem lathato szamom van ( be van allitva) ezert nem irta ki neki a nevet :D
2018. ápr. 29. 12:10
 23/50 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintetek hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a párom?"

olvasd el a szöveget még egyszer.... mit nem értesz?

és hívd fel a számot.

2018. ápr. 29. 18:29
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo,mi a helyzet,irjal!!!
2018. ápr. 30. 04:18
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, légyszi írd majd meg, hogy mit derítettél ki, illetve hogy mit beszéltetek.
2018. ápr. 30. 13:00
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretném tudni, hogy mi a helyzet. Írd majd meg, ha van kedved.
2018. ápr. 30. 19:32
 27/50 anonim ***** válasza:
???
2018. máj. 1. 12:26
 28/50 A kérdező kommentje:

holnap tudok csak intézkedni, párom végig velem volt a hosszú hétvégén, és teledumálta a fejem, hogy nem történt semmi.

a haver feleségére ráírtam face-en, ő azt mondta, hogy a férje nem volt otthon abban az idősávban (már délután 3-kor lelépett otthonról, de 9-re hazaért, tehát ha együtt is voltak, továbnbi 2 órával nem tud elszámolni a párom, hogy kivel volt), de az még nem jelenti azt, hogy az én párommal volt el inni.

2018. máj. 1. 23:03
 29/50 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes, mert nem os ehyezik a 2 idősáv. Lehet nem is együtt voltak, hisz a másik fickó 3 órával hamarább lelépett otthonról. Ma kiderült valami?
2018. máj. 2. 17:21
 30/50 A kérdező kommentje:

ma végre tudtam intézkedni.

felhívtam azt a számot, de nem vette fel senki, 5x próbáltam.

küldtem sms-t, hoghy hívjon vissza, nem tette.

így viszont már nagyon gyanús.

számkijelzősen hívtam, ha ismeri a párom, akkor ez az info, hogy én kutattam utána, mostanra visszajuthatott a páromhoz.

2018. máj. 2. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!