Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Életem! Köszönöm! Örökké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Életem! Köszönöm! Örökké a tiéd! "- ki vagyok bukva durván. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom elment szombat este, azt mondta a haverjával megisznak valamit. Hazaért 11 körül, elment a fürdőbe, a mobilja az asztalon maradt, sms-e jött, odanéztem, és a fenti üzenet állt benne.

Eddig nem voltak titkaink egymás előtt, nálunk nincs olyan, hogy lezárjuk egymás előtt a mobilt, vagy még a wc-re is visszük magunkkal.

Ösztönösen néztem rá a mobiljára, és majdnem riosszul lettem.

Azt állítja, hogy nem tudja, mi ez az üzenet, de azért láttam, hogy a füle kigyulladt zavarában, aláírás nem volt, a számot elmentettem a mobilomba.

Szerintetek hogy derítsem ki, hogy megcsal-e a párom?

#sms #káosz #megcsalhatnak
2018. ápr. 29. 02:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Még véletlenül se vette fel....tovább mélyül a gyanu...

De nem a sajátodról kellett volna, meg te magad is irtad, hogy a párod leadhatta neki az infót.

2018. máj. 2. 19:17
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Húha,jobb lett volna más telefonjáról. De ez már nagyon gyanus. Jaj,sajnálom. Nemtudom hogyan lehetne tovább nyomozni.

Esetleg próbáltad nettudakozóba kideríteni,hogy kié a telefonszám?

2018. máj. 2. 19:31
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Más számról kellett volna... Vagy a párod telefonjáról.
2018. máj. 2. 21:34
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a párod telefonjáról!
2018. máj. 2. 21:36
 35/50 A kérdező kommentje:

párom lezárta a elóját, amióta ez a botrány van.

nem akartam mást belekeverni, hogy más telójáról hívjam.

nem találtam nevet a számhoz.

2018. máj. 2. 23:12
 36/50 A kérdező kommentje:
*telóját
2018. máj. 2. 23:13
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem félrejár. Az, hogy a telóját is lezárja, igen gyanús.
2018. máj. 3. 06:18
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, akinek nincs vaj a fején, az minek zárja le. És még azt se mindhatja, hogy azért mert kutakodtál, de tudja, hogy ezután fogsz. Na én itt vágnám ki mint a macskát..
2018. máj. 3. 07:22
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha az "életem," akkor nyilván megvan a száma és nem bepötyögéssel címzem - szóval ott nincs félrement üzenet.

Azt se gondolom, hogy fagyizni vitte, és azt köszöni.

Hogy a "párod" meg lezárja a telefonját a bukta óta, tök egyértelmű

2018. máj. 3. 12:44
 40/50 anonim ***** válasza:
61%

Én megkérmém egy barátnőmet, hadd hívjam fel az ő telefonjáról. Pár napot várnék, amíg kicsit "leül a por" és utána. Addig normálisan viselkednék.

29/N

2018. máj. 3. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!