Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám legjobb barátnőjének a férje megcsókolt. Mit csináljak? Hallgassak róla, vagy mondjam el valakinek?
Gyerekkori barátság, de a mai napig családilag összejárunk elég gyakran. Mindigis úgy tűnt, hogy teljesen rendben van a házasságuk, meg ők voltak a szememben az a tipikus boldog család, amiről az ember álmodik.
4 gyerekük van, a legnagyobb 7 éves, a középső 3 és a két kicsi télen született (őket már nem tervezték). De még így is boldognak tűntek, nem látszott, hogy bármi gond lenne.
Viszont tegnap voltam egy szórakozóhelyen a barátnőimmel, és belefutottam anya barátnőjének a férjébe. Mondta, hogy a legjobb barátjának szülinapja és elszabadultak az éjszakába, meg hogy menjek oda, igyak valamit vele, stb. Jóban vagyunk, szóval ez akkor nem is volt kellemetlen. Aztán kimentünk cigizni és elkezdte mondani, hogy neki ezek a bulik hogy hiányoznak, mert ez azért mégsem egy hétvégi kertiparty és hogy neki egy évben egy, maximum kettő ilyen jut, meg hogy tele van pénzzel, a világ legjobb helyeire utazhatna, de a felesége nem akar a kicsikkel elindulni, meg ott is ugyanúgy a gyereksírást hallgathatná. Próbáltam mondani neki, hogy azért az ő életére is sokan irigykednek, meg lesz még elég idejük utazni, ha a gyerekek nagyobbak majd, stb. Utána ittunk még párat és én elhagytam a barátnőimet, hányingerem is volt bent a melegben, a sok ember között és mondtam, hogy szerintem indulok haza. Kijött velem és megcsókolt, csak úgy hirtelen... Én pedig lefagytam, hirtelen azt sem tudtam, mi van. Utána leállítottam, hogy ezt inkább ne, nem lesz jó vége, de ő azzal jött, hogy senki nem tudná meg, és hogy mennyire kíván. Ott hagytam azzal, hogy ezt most inkább felejtsük el... De nem tudom. Mármint, ha soha többet nem látnám, valószínűleg sikerülne. Viszont így, hogy anya a feleségével napi kapcsolatban van, folyton segít neki a picik körül, én is gyakran vagyok náluk, nem megy.
Borzasztóan bűntudatom van, pedig más nem történt a csókon kívül.
Gondolkoztam, hogy elmondom anyának. De félek, hogy ő meg elmondaná a feleségnek, és akkor úgy jönne ki, mintha én teljesen benne lettem volna, vagy nem tudom. De ha meg egyenesen hozzá megyek, akkor tönkretehetem a házasságukat. Mégis együtt vannak több, mint 10 éve és van négy közös gyerekük.
Én 19 éves vagyok, sosem voltam még ilyen kelletmetlen szituban.
Kérdező, ne védd a pasit.
Akik itt ezt tanácsolják neked, szerintem fordított esetben simán kerülhetnének a pasi helyében, és be lennének gyulladva, hogy kiderül az igazság.
Előttem szóló jól mondta, ilyen terhet bicskanyitogató rád pakolni, hogy te tartsd a hátad egy ilyen emberért, hogy te hallgasd el a sérelmedet, hogy te őrizd a titkot.
Aztán mire föl?!
Válélalja a felelősséget a tetteiért, ő inkább felnőtt módjára kéne viselkedjen, mert idősebb nálad, de kihasználta a helyzetet.
Miféle családi életet kéne megóvnod? Azért mert a szerencsétlen feleség nem tud a történtekről, attól ezek még megtörténnek, és át van verve a nő.
A legjobb amit tehetsz, hogy egyszerre mondod el anyádnak és a feleségnek, szerintem is.
Azért van bűntudata mert ha nem mondja el az érintetteknek, akkor fél hogy bűnös mert elmulasztotta őszintén elmondani, és így cinkos lesz.
De ne félj ettől.
Ha ez egyszeri eset volt, akkor én még nem csinálnék jelenetet. De került a közelségét ne látványosan, inkább ne légy vele kettesben.
Igen símán beállíthat annak hogy te kezdtél ki vele. Az emberek szeretik a másikra fogni.
Ha anyukádnak elmondod finoman mond el hogy nehogy rögtön robbantsa fel a családot a barátnőjének való elmesélés után.
Inkább beszéljen a férjjel ha már rendbe akarná tenni ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!