Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gaz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gaz lenne ha lefekudnek anyám legjobb barátnőjének a lányával?

Figyelt kérdés

Már gyerekkorunk óta ismerjük egymást és mindig is tetszettunk egymásnak csak sosem történt semmi. Nem régen osszefutottunk egy buliban és egymásba gabajodtunk ,de nem történt semmi komoly ,ma meg athivott magához estére. Szerintetek nagyon ciki lenne ha lefekudnek vele?

Egyedül el ,szóval nem talalkoznek a szüleivel.

Ha kiderülne anyám biztos kiakadna.

Szerintetek?

2016. dec. 29. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az a ciki, hogy még csak most...
2016. dec. 29. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Ha csak egy dugásra kell, akkor abból lesz balhé, az tuti.

Kapcsolatban miért nem tudnak a mai pasik gondolkodni? Túl egyszerű?

2016. dec. 29. 17:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Első ,jogos 😂

Második : Azt sem tudom ,hogy ő mit szeretne és nem mondtam ,hogy csak egy alkalomra kell,csak annyit ,hogy athivott magához ma este és ciki lenne e ha lefekudnek vele ,felőlem holnap is megismetelhetjuk😅

2016. dec. 29. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felnőtt emberek ezt megoldják szülői "kiakadásoktól" függetlenül is. Ha véletlenül úgy alakul, egyébként, hogy komolyra fordul a dolog (házasság, gyerekek, idővel talán), akkor anyukádnak biztos nem lenne kifogása az ellen, hogy egy olyan lánnyal történik meg mindez, akit gyakorlatilag születése óta ismer, plusz az anyjával is jóban van. Ha meg csak dugás lesz, arról nem kell tudnia, egyikőtök anyjának sem. Ha meg esetleg járni kezdtek, de nem úgy alakul, akkor is szerintem semmi köze a szüleiteknek ahhoz, hogy ki mikor kibe szerelmes, kivel szexel. Mondjuk, felnőtt embernek eszébe se jut párkapcsolati kérdésekben az anyjával konzultálni.
2016. dec. 29. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is akarok konzultálni se az én anyámmal se pedig az ő Anyjával ,csak ha véletlen kiderülne és nem lenne belőle semmi komoly akkor anyám tuti kiakadna....
2016. dec. 29. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, hány éves vagy?
2016. dec. 29. 18:44
 7/10 schamuelson ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, de az én véleményem nem sokat nyom a latban. Viszont a kérdésedből az derül ki, te annak érzed anyukád esetleges véleménye, hozzáállása miatt. Törekedj arra, hogy az ilyen kérdésekben magad tudj dönteni! A szülőktől való érzelmi függetlenedés a felnőtté válás fontos lépcsője.

Az egy kicsit homályos a leírásban, édesanyádnak mi lenne a kifogása a kapcsolat ellen. A lány személye vagy múltja, vagy a barátnőjének valamilyen dolga, kijelentése miatt?

2016. dec. 29. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked is van/lehet magánéleted, és gondolom, felelősségteljesen gondolkodsz, így ebből nagy baj nem lehet. Az a lány dolga, hogy mennyit enged meg neked, ha csak egyetlen numerát akar, akkor annyit, valószínűleg ő is van már annyira érett, hogy fel tudja fogni a dolgok súlyát. A fiús anyákkal nem mindig könnyű, de anyukád csak bizonyos fokig szólhat bele az életedbe, biztosan mondogatja, hogy ez vagy az a lány nem hozzád való, és - remélhetőleg - jó szándékból igyekszik téged terelgetni, de egy idő után el kell fogadnia, hogy felnőttél, és a saját bőrödet kell a vásárra vinned, neked is tapasztalatokra van szükséged (mindenféle értelemben), nem állhat mindig a hátad mögött, hogy irányítson és helyetted döntsön. Tegyétek azt a lánnyal, amiről úgy gondoljátok, hogy mindkettőtöknek belefér, anyukád meg ha hisztizik, akkor idővel úgyis megbékél.
2016. dec. 29. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
de két béna ember, tetszettetek egymásnak, de a lány a tökösebb, ő végre elhív. Sztem várni akart, h hátha tökös leszel, de ennyi idő alatt növesztett ő egyet. :D
2016. dec. 29. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Jolvan alfahimek,félre ertettetek ,de nem téma tegnap este megtörtént 😄
2016. dec. 30. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!