Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik legjobb barátom legkedvesebb bókja a barátnőjének az, hogy "szutyok"! Ez szerintetek mennyire korrekt?
erről eszembe jutott, hogy régen a babákra mondtak ehhez hasonló "szép" szavakat, hogy megvédjék a szemel veréstől.
Egyébként nem korrekt, ha az én párom ilyet mondana nekem akkor már rég nem lennék vele.
Ahhoz, hogy valaki korrekt véleményt mondhasson, ismerni kellene a szituációt, amiben elhangzott. Mivel bókot írtál, így biztos kedvességből mondta. Akkor mi a gond? Ha a barátnőnek nem tetszik, majd szól.
Sokan egyébként hülyébbnél hülyébb neveken hívják egymást. Az ő dolguk.
Én ezen csak röhögnék, hisz szerintem csak viccből mondja:)
Én a páromnak "kötényes qva" vagyok, ő meg nekem "disznópöxű" :))
De sokszor mondja reám, hogy vadállat leányka, vagy bolond leányka, ő meg egy hülye gyerek...
A szutyok az olyan kis aranyos :)
Biztos a hálószobában nem szutyoknak hívja, hanem "kedvesemnek, szerelmemnek" vagy hasonló :)
Nem mindegy, hogy mondja.
Engem pl. Húsnak "becéz" párom, van, akit ettől kiráz a hideg, de nekem nagyon tetszik, sőt a Pacsuliért is bolondulok, olyan érdekesen aranyos hangzása van. (Macska, macsuli, így lett pacsuli, becézgetés mániások vagyunk, minél meredekebb, érdekesebb, annál jobb)
Egyetértek a legtöbb válaszadóval! Hangsúly kérdése az egész. Nálunk is előfordulnak hasonló "udvariasságok",mint: Ütődött; Elmeroggyant; Hibbant; satö... satö...
Talán az,hogy "szutyok", még a legbájosabb hangon is bu-bu-bu-bunkó kifejezés! Ez a szó ugyanis csak annyit jelent,hogy piszok,vagy mocsok. Az igénytelen,műveletlen emberekre szokás mondani!
Ffi/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!