A barátnőmre én úgy tekintek, hogy ő a legjobb barátnőm. De ő mást tart a legjobb barátnőjének. Mit tegyek?
Én vagyok Réka, a barátnőm Julika, a harmadik személy pedig Kata.
Én Julikát tartom a legjobb barátnőmnek, de neki meg Kata a legjobb barátnője. Én Katával is jóban vagyok, de nekem Julika a legjobb barátnőm, vagyis én azt szeretném. De mit tegyek, hogy Julika is így tekintsen rám?
Mindent Katának mondd el, pasi ügyekkel kapcsolatban is :/
Mit tegyek?
Segítsetek, kérleek!! :) :$ :S
Értem, nagyon köszönöm.
Akkor majd áthívom, meg majd többet beszélgetünk. És össze fog ez jönni :)
De én igazán jó legjobb barátnőnek csak 1et szeretnék :$
És milyen közös témáink legyenek? Vagy 5öt írjatok már lécci.. :)
Ez mind nagyon jó. Köszönöm! :)
És más egyéb?
hmm..(:
tanuljatok együtt..menjetek el sétálni,vagy aludjatok hétvégén egymásnál,csináljátok meg egymás haját,sminkeljétek ki egymást;) nézzetek filmet..;)
Nagyon köszönöm nektek. Még több ötletet, hogy mindig készen álljak.
De tanulni együtt nem fogunk, én egyedül szeretek hangosan tanulni :$
A kávézó nem rossz ötlet egy kólára, vagy sütizni együtt, filmezni! :)
De Kata hétvégén is talizik Julikával.. Meccsre mennek ki, engem nem is hívtak, meg nem is szeretem a fociz :/
Ráadásul egymást tesónak hívják, és Julika Katusnak becézi Katát.. Szerintem nincs sok esélyem :(
Sajna :$
Vagy igen? Köszi, szurkolj!! :)
Nos köszönöm nektek. Julika elmondta nekem is a pasis dolgait. És tegnap Kata meg Én elmentünk Julikához, hogy meséljen, hiszen lett egy pasija. :)
Szerintem mostmár tényleg 3an vagyunk bestek! :)
Köszi nektek :$!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!