Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó megcsalás. Létezik, hogy nem veszi észre a házastárs?
Kívülállóként kérdezem, nem vagyok érintett.
Barátnőmnek viszonya van egy nős férfival. Elmondása alapján a férfi mindent meg..... ami él és mozog. Nem akartam elhinni, de barátnőm nagyon határozottan állítja, hogy mellette még egy csomó szeretője van a pasinak.
Létezik, hogy valakit állandóan csal a férje, több különböző nővel és nem vesz észre semmit? Vagy lehetséges, hogy az asszony is más úton jár, esetleg homokba dugja a fejét?
Számomra ez nagyon furcsa.
Létezhet, akármi lehet. Talán az asszony is tudja milyen a férje, de neki nincs akkora igénye ezért hagyja, hogy szabadon járjon.
Nem látok bele mások kapcsolataiba és nem is az én dolgom.
Létezik. Nagyon sok összetevője van ennek, hogy hogy lehet ez.
Én olyat tudok, ahol a férfi annyira nem törődik a feleségével, sosincs otthon, de ha otthon van, akkor sem, hogy tényleg nem veszi észre, hogy huzamosabb ideje csalja az asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!