Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy kiderült, hogy kavartatok egy pasival, akinek párkapcsolata volt, és a lebukás után titeket tett meg bűnbaknak, azt kamuzta be otthon, hogy ti másztatok rá, mikor ő is benne volt a dologban?
ezt hogy dolgoztátok fel? vagygy mit tettetek?
ennél szemetebb dolog kvbés van, mint hogy kavar, flörtöl, hazudik is a párkapcsolatáról például, hogy szar otthon minden, bátorít, belerángat egy 3 szögbe,majd mikor lebukik, akkor letagad mindent, és azt kamuzza, te másztál rá, ő nem akart semmit.
Olyan volt csak, hogy nem tudtam arról, hogy volt menyasszonya. Sétáltam a belvárosban, és ott enyelgett egy lánnyal a kávézó teraszán. Egyértelmű volt, hogy nem csak haverok... Én meg elég temperamentumos típus vagyok. Odamentem a pasihoz, hogy szégyellje magát, amiért hetek óta szédít, írogatja, hogy milyen szerelmes, meg hogy milyen komolyan gondolja velem. Erre mással smárol? Megcsal?
Képzelhetitek, hogy mekkora szemekkel nézett a menyasszonya. De az én szemszögemből engem csalt. A pasi hirtelen meg se tudott szólalni.
Otthagytam őket, hogy részemről soha többé hallani se akarok a kedves vőlegényéről.
Természetesen ők is szakítottak.
Egyszer összefutottam a csajjal, látásból ismertük egymást, akkor mondta, hogy rám nem haragszik, és örül, hogy időben kiderült, milyen alak a vőlegénye.
Úgy dolgozom fel, hogy megértem, nagyon tanulatlan.
Beszélj a feleségével.
Úgy dolgoznám fel, hogy nevetnék egyet, és égne a pofám, hogy egy ostoba fajankóval volt dolgom. :D
Ugyan már. Eleve aki ezt a szöveget beveszi (elhiszi), hogy "rámmászott a csaj, ezért dugtam meg"...arról is megvan a véleményem.
Mindent akarnak csak az igazságot nem. Itt te vagy a hibás.
Ők meg együtt akarnak maradni, ezért.
Remélem tudtam segíteni megérteni a pszichés hátteret. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!