Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha a párotok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok azt mondná, hogy érzelmileg kötődik egy kolléganőjéhez, de nem csalt meg?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elfaradhat kotodni hozza. Cuccait oda keri mar vagy az ablakon csesszem ki?
2018. ápr. 24. 19:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy de, ez már érzelmi megcsalás. És döntse el, mit akar.
2018. ápr. 24. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

nem leszek népszerű, de sajnso ez előfordul. Ahogy a törénelemben/irodalomban is olvashattad, a mai napig előfordul érzelmi fellángolás.

Én inkább értékelném a helyedben, hogy őszinte veled ( már ha ő mondta el neked, és nem negatívcélall).

Most komolyan: hányan dugnak félre iylen helyzetben szeirnted? Nem kell messze menni, elég a munkahelyeken körülnézni, akad azért rá példa...

Szóval én pl, őszintén leülnék vele beszélgetni, mert könnyen lehet, hogy pusztán hiányzik épp valami a kapcsolatból.( szenvedély? Újdonság? FIgyelem? Bármi más?)

Persze megkérdezném azt is, miértmondta ezt el: a kapcsolatunk végett, hogy együtt lépjünk túl ezen, vagy mert nyitna a másik nő felé inkább?

De ez én vagyok. KI is lehet vágni szó nélkül persze, de megemlíteném, hogy

1. más iylenkor ott dug félre, ahol dug, az érzelmeiről meg qrvára nem tehet az ember...

2. Ne gondold, hogy iylen nem fordulhat simán elő mással. - Csak lehet az meg is csal.- Fizikailag is.

2018. ápr. 24. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:

*a mai napig előfordul érzelmi fellángolás- kapcsolatban is!.

Az elgépelésekért bocsi

2018. ápr. 24. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Azt hogy jó akkor kötődjön őhozzá. Előzzük meg a bajt, menjen el harag nélkül de tőlem ezek után ne akarjon kapcsolatot.
2018. ápr. 24. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyen vele.
2018. ápr. 24. 19:17
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat én is így érzek,csak egy kicsit bizonytalan vagyok,mert választott engem.

Csak az a baj,hogy nem tudok bízni benne főleg úgyhogy még mindig ugyanazon a munkahelyen együtt dolgoznak.

2018. ápr. 24. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

# 3-as vagyok

Ezt teljesen megértem egyébként. Mondjuk váltson munkahelyet, ha komolyan gondolja, mert ez elég fos neked így. Mert te meg örlődni fogsz minden nap, hogy mi lehet vele..

2018. ápr. 24. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha téged szeret, akkor maradjon veled; kötődni azt lehet. Sima barátság is kötődés pl; de ha nőként is megnézi , és/de csak megnézi, akkor sincs baj.
2018. ápr. 24. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha meg akarja óvni a kapcsolatotokat, akkor munkahely-váltás, mert nincs rá garancia, hogy nem fog a jövőben történni köztük semmi.

Ha nem tervez ilyet, akkor szakítás, mert mindennap őrlődni fogsz, hogy azok ketten mit művelnek.

2018. ápr. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!