Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Lesz ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit,aki családos ember.Nekem is családom van.Beszélgettünk párszor,és nyíltan a tudtomra adta hogy tetszem neki,és hogy igen nagy kísértést érez.Elmondta hogy otthon a szex náluk valamiért nem működik már úgy mint az elején.Az én párom is eléggé elhanyagol mostanában.Szóval az újdonság varázsa mindkettőnkben felmerült.

Elmondása szerint még sosem csalta meg a párját,teszem hozzá én sem.De mikor találkozunk nagyon izzik a levegő.A gond viszont az hogy igazából most kicsit szerintem megijedt,mert pár napig nem keresett majd ma megint beszélgettünk.Szerintetek lesz ebből valami vagy sem?

Igen,tudom,mocskos szemét r..banc vagyok stb stb...Meg lehet kövezni ezért.De én úgy gondolom hogy az mindenkinek jár hogy szexuálisan is jól érezze magát.Nos,én nem érzem ezt a párommal.És teszem hozzá,nem családot szeretnék rombolni hanem a fentebb leírt illetővel megtalálni azt ami mindkettőnknek hiányzik otthon

2018. ápr. 13. 16:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm “kedves” utolsó.Fel voltam készülve az ilyes fajta kommentre.Nem haragszom,ezt csak megjegyzem neked.Örülök hogy ilyen őszinte emberek vannak még a világon.
2018. ápr. 14. 17:51
 22/23 anonim ***** válasza:
21%
Én csak azt nem értem miért "görény" és "okádék" valaki attól, hogy érez valamit. Főleg, ha nem is tett semmit.
2018. ápr. 14. 21:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Ülj le vele komolyabban beszélgess vele ha fontosnak tartod hogy rendbetegyed a házasságot akkor előbb beszélsz vele és ha kifogásokat keres akkor hagyd el vàlj el tőle .
2018. ápr. 16. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!