Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Lesz ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit,aki családos ember.Nekem is családom van.Beszélgettünk párszor,és nyíltan a tudtomra adta hogy tetszem neki,és hogy igen nagy kísértést érez.Elmondta hogy otthon a szex náluk valamiért nem működik már úgy mint az elején.Az én párom is eléggé elhanyagol mostanában.Szóval az újdonság varázsa mindkettőnkben felmerült.

Elmondása szerint még sosem csalta meg a párját,teszem hozzá én sem.De mikor találkozunk nagyon izzik a levegő.A gond viszont az hogy igazából most kicsit szerintem megijedt,mert pár napig nem keresett majd ma megint beszélgettünk.Szerintetek lesz ebből valami vagy sem?

Igen,tudom,mocskos szemét r..banc vagyok stb stb...Meg lehet kövezni ezért.De én úgy gondolom hogy az mindenkinek jár hogy szexuálisan is jól érezze magát.Nos,én nem érzem ezt a párommal.És teszem hozzá,nem családot szeretnék rombolni hanem a fentebb leírt illetővel megtalálni azt ami mindkettőnknek hiányzik otthon

2018. ápr. 13. 16:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

"Igen,tudom,mocskos szemét r..banc vagyok stb stb...Meg lehet kövezni ezért.De én úgy gondolom hogy az mindenkinek jár hogy szexuálisan is jól érezze magát.Nos,én nem érzem ezt a párommal.És teszem hozzá,nem családot szeretnék rombolni hanem a fentebb leírt illetővel megtalálni azt ami mindkettőnknek hiányzik otthon"

Oké. Akkor most mi a kérdés? Ha közlöd vele, hogy dugni akarsz, akkor dugtok. Ha nem közlöd, akkor ő nem biztos, hogy felteszi a kérdést.

Ha úgy gondolod, hogy mindenkinek jár, hogy jól érezze magát szexuálisan, akkor meg ne merj majd szólalni, amikor a férjed kidob.

2018. ápr. 13. 16:19
 2/23 A kérdező kommentje:

Igen,tisztában vagyok ezzel is.

De azért mondtam hogy meg lehet kövezni azért amit írtam,mert az emberek többsége csak ítélkezni tud.Ugy hogy az előzményeket nem ismeri.

Próbáltam a kapcsolatomat többször megmenteni ilyen téren,és sajnos ideig óráig működött csak.

2018. ápr. 13. 16:23
 3/23 A kérdező kommentje:
A 30-as éveim elején járok,és igénylem ezt a fajta együttlétet,ami szerintem nem bűn.A párom is velem egyidős,és azt nem értem ő miért nem kívánja.Vagy ha kívánja is,önző módon csak saját maga érdekli
2018. ápr. 13. 16:25
 4/23 anonim ***** válasza:
41%
De akkor miért nem hagyod el a párod? Minek vagy még vele? Hogy fájdalmat okozz neki?
2018. ápr. 13. 16:26
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Akkor tudod, hogy az lesz a dologból, amit akarsz.

Azt meg hagyjuk, hogy az emberek többsége csak ítélkezni tud. A félrelépés döntés kérdése. A megcsalásnál szerintem még undorítóbb az, amikor valaki sablonszövegekkel próbálja magát mosdatni.

Amikor nem éreztem jól magam, akkor kiléptem a kapcsolatból, amiben nem éreztem jól magam. Nem jöttem a másik hibáival és nem léptem félre. Fel kéne nőni végre és felelősséget vállalni.

2018. ápr. 13. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:
Meg ha a párod ennyire nem kíván téged nem fordult meg a fejedben hogy esetleg már nem vonzódik hozzád és csak kényelemből van ebbe a kapcsolatba?
2018. ápr. 13. 16:27
 7/23 A kérdező kommentje:

Azt mondja szeret.Csak hogy a munkája kimeríti,és emiatt nincs kedve semmihez.De könyörgöm én is dolgozom,mellette háztartást vezetek.

Miért csak én legyek elnéző?

Igen,gondoltam erre is hogy kilépek a kapcsolatból de korán sem ilyen egyszerű a helyzet.

Én nem tudok menni a szülőkhöz lakni mert már nem élnek.Albérletet egymagam pedig nem tudnék fenntartani mert 2 gyerekem van

2018. ápr. 13. 16:32
 8/23 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik a férjed és mit dolgozol te?
2018. ápr. 13. 16:33
 9/23 A kérdező kommentje:
A férjem vállalkozó,én pedig egészségügyben dolgozom
2018. ápr. 13. 16:34
 10/23 anonim ***** válasza:
48%
Akkor eléggé úgy tűnik, hogy ezt a kapcsolatot csak az anyagiak tartják össze részedről.
2018. ápr. 13. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!