Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Lesz ebből valami?
Megismertem egy férfit,aki családos ember.Nekem is családom van.Beszélgettünk párszor,és nyíltan a tudtomra adta hogy tetszem neki,és hogy igen nagy kísértést érez.Elmondta hogy otthon a szex náluk valamiért nem működik már úgy mint az elején.Az én párom is eléggé elhanyagol mostanában.Szóval az újdonság varázsa mindkettőnkben felmerült.
Elmondása szerint még sosem csalta meg a párját,teszem hozzá én sem.De mikor találkozunk nagyon izzik a levegő.A gond viszont az hogy igazából most kicsit szerintem megijedt,mert pár napig nem keresett majd ma megint beszélgettünk.Szerintetek lesz ebből valami vagy sem?
Igen,tudom,mocskos szemét r..banc vagyok stb stb...Meg lehet kövezni ezért.De én úgy gondolom hogy az mindenkinek jár hogy szexuálisan is jól érezze magát.Nos,én nem érzem ezt a párommal.És teszem hozzá,nem családot szeretnék rombolni hanem a fentebb leírt illetővel megtalálni azt ami mindkettőnknek hiányzik otthon
Számomra felfoghatatlan,hogy valakinek kevesebb otthon a szex( nem abszolút nincs),mint amennyi számára optimális lenne és felnőtt nő létére nem tartja fontosabbnak a gyermekeit és a férjét,mint pár orgazmust.
Előre tudja,hogy az a néhány aktus fogja elválasztani a gyermekeit az apjuktól,az fog óriási csalódást okozni annak az embernek,akit férjéül fogadott,akit szeretett és két közös gyermeket hoztak a világra.
Valószínűleg egyszer ki fog derülni,nagy valószínűséggel válás lesz a vége és akkor majd a gyerekeid szemébe fogsz tudni nézni,hogy számodra az izgalmasabb szex fontosabb volt,mint az,hogy ők az apjukkal nőjének fel?
Kedves utolsó válaszoló.
A részleteket nem tudod sajnos.Megszületett a 2 gyermekem,és onnantól kezdve semmilyen segítségem,semmilyen kedves szót nem kaptam.
Nincs ölelés,nincs csók vagy kedves szavak.
Én próbáltam nem egyszer,de mindig az elutasítást kaptam hogy most éppen fáradt vagy kimerült vagy nincs kedve.Feladtam.
Viszont igénylem a törődést,a szexet,és mint említettem el lehet ítélni,de én így akkor sem vagyok boldog.Az együttléteknél semmi előjáték csak bumm bele a közepébe és tart 4-5 percig.Ha nekem valaki azt mondja hogy egy ez kapcsolatban szép és jó,annak minden tiszteletem
Az ítélkezés, na, az mindenkinek nagyon megy.
Én csak annyit mondok: nagyon valószínű, hogy ha összejönnétek, annak is csak fájdalom lenne a vége, hiszen mindkettőtökben mély nyomot hagyna ez a kapcsolat, ami már születésekor halálra van ítélve, kivéve, ha családot romboltok, ami megint csak fájdalommal jár. Tehát a helyetekben megpróbálnám a házasságokat rendbehozni. A gyerekek és a saját érdeketekben is.
“A gyerekek viszont imádnak engem...”
Kíváncsi lennék, akkor is így lenne ez, ha megtudnák, hogy az imádott anyjuk megcsalta az apjukat.
Csak a gyerekeidet tennéd tönkre és hidd el tudom, mit beszélek.
Van egy barátnőm, akinek az anyja megcsalta a férjét. Mikor kiderült, rengeteget veszekedtek a szülők, aminek a következménye az lett, hogy a lány teljesen tönkre ment idegileg (most gondolj a legrosszabbra) és lelkileg is. Egyszer még megpróbálta megölni is magát.
Tényleg megéri tönkre tenni két családot is, mert szexhiányod van?
Ha belemész, gratulálok neked!
Köszönöm a válaszokat.Tudjátok könnyű a másik felett ítélkezni.Alapjában véve soha nem az a nő voltam aki bárki megcsalt volna.Most is úgy érzem a kapcsolatomért én tettem,próbáltam helyre hozni.És el lehet mondani engem mindennek,valószínű én is így vélekednék ha nekem kellene választ írnom.De higyjétek el,végső elkeseredtségemben gondoltam erre.És valószínű hogy nem fogom meglépni ezt a dolgot.
Csak jól esett az hogy valaki úgy nézett rám hogy szépnek lát,hogy vonzódik hozzám,hogy kíván testileg is,így két gyerek után.Mert bár nem hanyagoltam el magamat a szüléseim után sem,valahogy mégsem éreztem azt otthon hogy nem csak anya de nő is vagyok.
Ne foglalkozz a mocskolódókkal. Az érzéseidet nem tudod irányítani. Nem vagy okádék csak azért, mert feltámadt benned egy érzés valaki iránt, aki nem a férjed. De mindenképp érdemes lenne beszélgetni a férjeddel, ő miért nem kíván már úgy, ahogy te szeretnéd. Még az is lehet, hogy neki is valaki más körül járnak a gondolatai... Beszélgessetek, és próbáljátok rendbe tenni a házasságotokat.
Tudom, hogy most másra se vágysz, mint odabújni ahhoz a másik férfihoz, de hidd el, annak is csak fájdalom lenne a vége. Nem éri meg egyikőtöknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!