Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább ebből a kacsolatból lehet barátság?
Megbeszéltem a barátommal, hogy ez nem megy így tovább nem vagyok belé szerelmes és már szexelni se tudok vele.
Igazából sosem voltam belé szerelmes. Kb több mint másfél évig voltunk együtt. De nagyon szép élményeink voltak, szinte lelki társak vagyunk.
Nagyon nagy az összhang.
De szex terén sosem volt :(
Ő mindig is tudta, hogy bizonytalanok az érzésim.
NAgyon -nagyon - nagyon szeretem, hogyan lehete ebből a kapcsolatból barátság.
Nagyon tudjunk egymást támogatni, nagyon jókat szoktunk beszélgetni és mókázni.
Sajnos ő lehet hogy szerelmes belém, de sosem áltattam, mindig mindet elmondtam neki.
Ha mindent meg tudtatok beszélni, akkor ezt is illene. Mondd el neki, hogy nagyon fontos számodra a barátsága, és ezt szívesen ápolnád továbbra is, ha neki nem jelent gondot. Ellenben, ha azt mondja, számára ez nem fenntartható most, vagy a későbbiekben sem, akkor fogadd el és tartsd tiszteletben.
Volt hasonló esetem, ő nem akart azonnal barátkozni. Nekem ez persze rosszul esett, de elfogadtam. Azóta nekem van egy csodás párom, akit mindennél jobban szeretek, exemre pedig néha napján ráírok, hogy tudjam, mi van vele, jól van-e, hogy alakul az élete. Ez ellen neki sincs kifogása, de az a szoros baráti, lelki kapocs, ami köztünk volt már nincs.
Mi most nagyon próbáljuk ezt az exemmel, de iszonyat nehéz. Nagyon mély érzéseink vannak egymás iránt... évekig nem beszéltünk és hiányzott a másik. Járni nem akarunk de közel áll a szerelemhez amit érzünk. Épp alakul neki egy lány és nem jó érzés. Viszont ha utána is megmarad a köztünk lévő bizalmas barátság akkor szerintem nem lesz gond, el fogom tudni fogadni. Nagyon-nagyon fura dolog ez, közben volt egy komolyabb kapcsolatom is.
Nincsenek illúzióink egymással kapcsolatos de attól engem még zavar ez a csajozás dolog. Egyébként meg úgy tűnik hogy a pasikat kevésbé zavarja az ilyesmi, őt sokkal kevésbé zavarta amikor én pasizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!