Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik valódi hűség, és hűséges ember? Vagy mindenki elcsábítható, csak a megfelelő alkalom kell hozzá?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 23:13
21/29 anonim válasza:
Egy kapcsolatban mindig csak az egyik hűséges. Vakon bízik a másikban, hogy sose lépne félre. Aztán meg jön a pofára esés.
22/29 János Gilján válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy ki és miért pontozta le a 18-as írásomat. Talán nem tetszik neki, hogy mi még 12 év után is szerelmesek vagyunk egymásba? Hmm...
Savanyú a szőlő?
23/29 anonim válasza:
az enyémet is lepontozta néhány "szerető" de attól még mi ugyanúgy őszinte kapcsolatban élünk és "titokba" nem tudna egyik fiatalember sem akciózni, mert rögtön megtudnám..lehet hinni hogy nem, de az önáltatás :-)
0% ide vagy oda bizony bebukná..és ha bebukná vállalhatná érte a következményeket is!
Majd pont egy macskajancsi miatt fog a feleségem nekem hazudozni....:-) Álom álom édes álom! :-)
24/29 anonim válasza:
21. Csak mert téged megcsaltak, mert olyan pasit vàlasztottál, vagy mert gond volt de ő inkàbb elmenekült, esetleg szimplàn gerinctelen volt, nem szeretett, kihasznàlt,NEM jelenti azt, hogy minden kapcsolatban van hűtlenség. Neked csak savanyú a szőlő. Megkeseredtél ezért könnyebb azt képzelni, hogy màsoknak is szar csak nem tudnak róla.
25/29 anonim válasza:
A monogámia nem a naturális, csak itt szociálisan ez az elfogadott.Grúziában ha egy nő nem tud 4 férjjel elboldogulni ott azt nézik ki.A szeretet nem birtokviszony.Nekem van barátnőm és bármikor lefekszem egy másik nővel ha megkívánom, ettől még a párom státusza nem forog veszélyben, nem mint ha köze lenne hozzá, hogy mit csinálok a szabadidőmben.Megcsalni a másik embert nem lehet, csak saját magadat.Az érett, felnőtt ember nem tereli át a másikra a felelősséget az érzelmi élete minőségéért.Minden egyes ember aki a megcsalástól reszket a saját önbizalomhiányától szenved és kisajátítaná a párját, ez nem szeretet.
26/29 anonim válasza:
Egy rosszul működő párkapcsolatban éltem már régóta, 1x konkrétan úgy környékezett meg egy nő hogy egyértelműen szexet akart, de nem mentem bele, később becsületesen szakítottam, mert nem volt tovább sanyargatni egymást abban a kapcsolatban.
27/29 János Gilján válasza:
25-ös: Ha nektek ez így jó, az nagyszerű. Csak ne gondold azt, hogy ez az út mindenki számára járható vagy követendő példa. Engem egész egyszerűen nem érdekel más nő szexuális értelemben, mint a feleségem. Gondolom te sem adnál olyan javaslatot, hogy akkor is dugjak meg valaki mást, ha erre nem érzek vágyat és késztetést. Ha te érzed és nektek ez így oké, akkor hajrá!
28/29 anonim válasza:
Én ugyan nem gondolom, hisz ki vagyok én, hogy másra próbáljam erőltetni a véleményemet és az én életmódotam abszolúlt igazságként fogjam fel, sőt mi több azt merészeljem kijelenteni, hogy ez a "normális".Remélem átment az amit szerettem volna, szép napot!:)
29/29 János Gilján válasza:
Tökéletesen. Neked is szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!