Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik valódi hűség, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik valódi hűség, és hűséges ember? Vagy mindenki elcsábítható, csak a megfelelő alkalom kell hozzá?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 10. 23:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

Könnyű mondani 3 év után ott a tűz, még rajongtok egymásért. Kedvesemmel 5 éve vagyunk együtt, mi is rajongunk egymásért, változatlanul lángolunk,úgyanúgy mint a legelején.

Na és itt jön a válasz a kérdésre...ő házas 20 éve. Soha eszébe sem jutott megcsalni a feleségét, jól megértették egymást, hűséges volt. Nem veszekedtek, jól megvoltak, a házasságuk jól működött. Elképzelni sem tudott volna ilyen helyzetet. És mégis bekövetkezett, váratlanul, hirtelen. Ezért mondom, biztos senki nem lehet semmiben. Senki nem jelentheti ki, márpedig megcsalás az ő házasságában kizárt.

2018. ápr. 11. 03:56
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

Én eddig azt hittem létezik. Sokszor megcsaltak már de mindig úgy voltam vele, hogy nem a megfelelő emberrel vagyok. Most úgy éreztem soha az életben ilyen nem történhet, de láss csodát csak megtörtént. Megbocsájtottam próbálok tovább lendülni a dolgon, érzem, hogy szeret de ettől függetlenül is megtette. Én már úgy vagyok vele, hogy kár ezen rágódni ha ennyire boldog vagyok mellette, mindegyik megteszi.

Úgyhogy kérdésedre azt válaszolnám, hogy nem létezik csak az adott intenzitású lehetőség hiánya.

2018. ápr. 11. 05:08
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

Létezik olyan akit nem lehet elcsábítani.

És olyan is akit el lehet csábítani, de nem csal meg.

Nem csaltam meg még egyetlen barátnőmet sem, viszont néhányszor már előfordult, hogy más lány miatt szakítottam.

2018. ápr. 11. 05:11
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

ahol szilárd a kapcsolat ott kizárt. Ha működik az őszinte kommunikáció esélytelen a harmadik fél!

Ha pedig "átveri" a házastársát és titokban félremegy....akkor gerinctelen...semmi biztosíték nincs arra, hogy a "szeretőt" nem veri át, hiszen aki egyszer megteszi....a bizalomnak annyi!

Anno rokonom elcsábitott egy házas asszonyt....összejöttek és a mai napig megöli a féltékenység hiszen a férjét is anno "átverte" így folyamatosan retteg őt mikor veri át! Semmi bizalom!

Szóval megette a fene....

és amit sokan elfelejtenek...a megcsalt fél.....bizony jelentős problémát okozhat azért a néhány "pásztoróráért"

Ha valaki magára akarja szabadítani a poklot...hát tegye..lelke rajta :-)

2018. ápr. 11. 08:00
 15/29 anonim ***** válasza:
51%
Belle és Csizma hsz: +1 Mindkettőre. Átéltem, olyan vagyok én is. Pontozzatok le engem is :)
2018. ápr. 11. 08:03
 16/29 anonim ***** válasza:
45%

2-3 éves kapcsolatokban könnyű hűségesnek lenni, amíg tart a nagy lángolás.

De aki benne van már legalább 10 éve egy házasságban, az csak azért marad hűséges, mert nincs lehetősége. Mindenkit el lehet csábítani, ha tetszel neki és kitartó vagy. Elsőre könnyű nemet mondani. De amikor tetszel is, kedvel is, és kíván is, akkor kivétel nélkül mindenki belemegy. Az egyetlen különbség annyi, hogy hajlandó-e el is hagyni a másikat, vagy csak titokban akar összejárni egy kis izgalomért.

2018. ápr. 11. 08:33
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem lehet elcsábítani. :)
2018. ápr. 11. 09:19
 18/29 János Gilján ***** válasza:
61%

Itt többször elhangzott, hogy 10 év után már nincs szerelem és csak alkalom kell a megcsaláshoz. Nem értek egyet. Mi 12 éve vagyunk együtt a feleségemmel, van egy 2.5 éves fiacskánk is és a mai napig tart a szerelem a kapcsolatunkban. A szexuális életünk ugyanolyan aktív, mint a kapcsolat elején volt és meg sem fordul a fejemben, hogy bárki mással együtt legyek.

Ez nálam nem is gerincesség kérdése, mert ha intenzív vágy ébredne bennem, talán félrelépnék. Azért nem teszek semmit, mert számomra a többi nő nem nősténynek minősül, hanem embernek. Egész egyszerűen nem motiválnak szexuális értelemben. Intenzív vágyat egyedül a feleségem iránt érzek. Ha ugyanez az intenzív vágy megjelenne egy idegen nő felé, az azt jelentené, hogy a szerelem elmúlt közöttünk. Nem hiszek a poliamóriában (többszerelműségben). Azt elfogadom, hogy egyszerre több ember iránt érez valaki szexuális vágyat, de szerelmes egyszerre csak egy nőbe tudok lenni.

Most vagyok 38, a párom idén lesz 35. Tartottam egy előadást is a témában, akit érdekel, itt megnézheti:

[link]

2018. ápr. 11. 09:25
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

16-os azért a titokba...vicces :-)

Mi tudjuk egymás összes jelszavát mindenhova, egymás mobiljait simán kezeljük...oké másik mobil, másik fiók, viszont.....egyből feltűnne a másképp viselkedés....ezenfelül mindenhova együtt megyünk....érte megyek munkahelyére, elviszem a munkahelyére, ha barátokkal találkozunk akkor is együtt, ha pedig a barátnőivel találkozik érte megyek, titokban? A legapróbb gyanús jel feltűnne.......pláne ha hirtelen bármi szokatlan a megszokott életünktől eltérő viselkedés jellemezné.......a idegen pasi mikor közeledne felé a tudtom nélkül? Nem a barátkozós fajta :-)

Idegen hím rögtön feltűnne......

Már azelőtt válnék hogy félrekefél :-)

2018. ápr. 11. 11:22
 20/29 anonim ***** válasza:
67%
2-3 év még könnyű aztàn màr nem? Aki szeret annak igen. Mi 8 éve vagyunk együtt, ettől màr csak egy köpés a 10. Lehetőség többször is lett volna, de nem élt vele egyikünk sem. Egyszerűen szeretjük egymàst, ég a tűz , nem kell màs.
2018. ápr. 11. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!