Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapámról kiderült, hogy szeretője van, mit csináljunk anyával? Hogyan lesz ez tovább? Rettentően aggódok.
Eddig sem volt fényes a szüleim kapcsolata,el akartak válni,de a vizek kisimultak,így elbírták egymást.
Anya mégsem nyugodott.Tudom etikátlan módon,de megnéztük az üzeneteit.Jó pár nővel beszélgetett,de egy volt,akivel rendszeresen találkozott,megosztotta az életünket vele. És nem értettük félre. Mindenről beszámolt neki,és minket "ezek"-nek nevezett. Hatalmasatt csalódtam apámban. Lett volna legalább mersze kiállni elénk,hogy el akar válni!
A legrosszabb és legaljasabb a simliskedés és a hazudozás.És még nekem mondja pitiáner dolgoknál! Képmutató.
Na mindegy is. Ezek után valószínűleg elválunk. Tudom,hülye kérdés,de mit várjak? Nálatok,akiknél ilyen volt,hogyan ment ez a folyamat?
Nagyon félek,hogy itt kell hagynunk a környéket.
Most beszélik át a helyzetet. Illetve kiabálnak a szobában.
Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok!
..ja és 20#-val tökéletesen egyetértek! voltam már szerető és jó sokáig feleség is-ismerem mindkét oldalt.. ja és a szeretőmmel egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk "úgy" együtt , évek óta barátok vagyunk velem beszél meg mindent, találkozunk munka után,stb.. most épp lakást nézünk. Ott is széép nagy ház, sosem dolgozó asszony, két /már nagykorú/ gyerek, ez meg az aranytojást tojó tyúk volt a belét kidolgozta meg is csalta a neje..
Ne aggódj megoldják, azért aggódj anyád ne rajtad töltse majd ki felgyülemlett napi frusztrációját.. sanszos hogy ő sem tökéletes! Majd talál valakit akit elüldözhet, ennyi:(
Minden jót kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!