Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapámról kiderült, hogy szeretője van, mit csináljunk anyával? Hogyan lesz ez tovább? Rettentően aggódok.
Eddig sem volt fényes a szüleim kapcsolata,el akartak válni,de a vizek kisimultak,így elbírták egymást.
Anya mégsem nyugodott.Tudom etikátlan módon,de megnéztük az üzeneteit.Jó pár nővel beszélgetett,de egy volt,akivel rendszeresen találkozott,megosztotta az életünket vele. És nem értettük félre. Mindenről beszámolt neki,és minket "ezek"-nek nevezett. Hatalmasatt csalódtam apámban. Lett volna legalább mersze kiállni elénk,hogy el akar válni!
A legrosszabb és legaljasabb a simliskedés és a hazudozás.És még nekem mondja pitiáner dolgoknál! Képmutató.
Na mindegy is. Ezek után valószínűleg elválunk. Tudom,hülye kérdés,de mit várjak? Nálatok,akiknél ilyen volt,hogyan ment ez a folyamat?
Nagyon félek,hogy itt kell hagynunk a környéket.
Most beszélik át a helyzetet. Illetve kiabálnak a szobában.
Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok!
Mit gondolsz apád miért ment el nőzni?
Mert boldog es otthon minden rendben van?
#33 Akkor váljon el!
Megteheti,senki sem írja elő neki,hogy anyával kell maradnia.
Nem gondoltam azt,hogy minden okés,miből veszed?
De akkor tényleg húzzon a nőjéhez. Mindenkinek jobb lenne és nem kéne a képmutatóságával még roncsolni a környezetet.
Inkább egy csonka család mint egy rossz család.
#35 Imádlak! Nem ócsárolsz engem! :)
Anyával beszéltük,hogy a válás után megcsappan a számlánk,és az életmódunk is megváltozik. Mehetünk lakásba.
De azt mondtam neki,hogy én viszont így nem hagyom,hogy tovább sértsen minket apa. Nem maradhat. Legjobb esetben besegít,és maradhatunk a házunkban.
És a pénz miatt ne vesszen el a boldogsága. Mármint ne zavarja,hogy lakásba kell mennünk akár,mert akkor egy ilyen "kolonc" nem lesz a nyakunkon.
Fejlemények: anyám rájött,hogy egy nappal a hosszú hétvégés kirándulásunk előtt is vele ebédelt,nyíltan fogta a kezét és fotózkodott vele.
Meg talált anya Canestent a kocsiba. Biztos elkapta a hüvelygombát attól a ringyótól. Megérdemelte.
Ennek fejében kapott egy kis ébresztőt apa hajnalban anyától. Puha kezecskék simogatták bársonyos fejcskéjét.
De nem komoly. Csak rákvörös lett a feje. Reméljük,ez is a válás felé ösztökélni.
Mert apa még adna egy esélyt. Háhá,na ezt neki. .|.
Persze 35s... feleségül ne vegye az anyját?
Szánalmas, amit most mesélsz. Csodás fejlemények. Primitivizmus a köbön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!