Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Édesapámról kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesapámról kiderült, hogy szeretője van, mit csináljunk anyával? Hogyan lesz ez tovább? Rettentően aggódok.

Figyelt kérdés

Eddig sem volt fényes a szüleim kapcsolata,el akartak válni,de a vizek kisimultak,így elbírták egymást.

Anya mégsem nyugodott.Tudom etikátlan módon,de megnéztük az üzeneteit.Jó pár nővel beszélgetett,de egy volt,akivel rendszeresen találkozott,megosztotta az életünket vele. És nem értettük félre. Mindenről beszámolt neki,és minket "ezek"-nek nevezett. Hatalmasatt csalódtam apámban. Lett volna legalább mersze kiállni elénk,hogy el akar válni!

A legrosszabb és legaljasabb a simliskedés és a hazudozás.És még nekem mondja pitiáner dolgoknál! Képmutató.

Na mindegy is. Ezek után valószínűleg elválunk. Tudom,hülye kérdés,de mit várjak? Nálatok,akiknél ilyen volt,hogyan ment ez a folyamat?

Nagyon félek,hogy itt kell hagynunk a környéket.

Most beszélik át a helyzetet. Illetve kiabálnak a szobában.

Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok!

2018. márc. 18. 15:15
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#6 Köszönöm a tanácsot.

Egyedül vagyok,mert nem lehet testvérem egészségügyi okokból.

És természetesen tudatni fogom velük,hogy örülnék,ha inkább békésen válnának el.

2018. márc. 18. 15:42
 12/41 A kérdező kommentje:

#7 Éppen ezért fogják most abbahagyni ezt és ezért fognak elválni.

Évek óta már megy a huza-vona,ha nem is ennyire.

És már leírtam,miért védtem anyámat.

2018. márc. 18. 15:43
 13/41 A kérdező kommentje:

#8 Annyi előzményt biztosan mondhatok,hogy úgy 4 éve ők békülős útra mentek Prágába.

Elméletileg én kértem meg őket a gyerekfejemmel,hogy béküljenek ki,és csak később váljanak,hogy engem megkíméljenek attól,hogy a felsős tagozatot ne rossz jegyekkel kezdjem.

Csak ez a felfogás nem jött be. 9 évesen mit is akartam?

És amúgy is megpróbáltak kibékülni,nem csak miattam. De ez nem ment,és ez a vége.

2018. márc. 18. 15:47
 14/41 A kérdező kommentje:

#10 nagyon vicces.

Anyához valahogy közelebb álltam mindig is.

Most jövök rá,hogy ez nagyon piszok dolog volt tőle,hogy ha apa mind valamit róla,akkor mondjam el neki,fordítva meg egy szót se szóljak.

Na emberek,megvan,hogy miért bűnös anya,örültök?

Pártatlan leszek akkor.

Köszi,hogy erre ráébresztettél #10.

Még ha nem is a legszebb úton.

2018. márc. 18. 15:50
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki ilyen vagy olyan oknál fogva nem volt jó a párkapcsolatában, akárcsak egyszerűen nem illettek össze, attól még lehet jó szülőd. Te pedig anyádnak és apádnak nem a házastársa vagy, hanem a gyereke, ezzel foglalkozz. Úgyis lesz valami véleményed majd a szüleidről a kapcsolatuk terén, de ne ez alapján ítéld meg őket, hanem hogy veled hogy bánnak.
2018. márc. 18. 16:20
 16/41 A kérdező kommentje:

#15 Az embereket a döntéseik alapján lehet megítélni,szóval összegezve fogom látni őket.

Az is mutat belőlük valamit,ahogy egymással bánnak,és ahogy velem. Mert lehetne ám nyugodtan is beszélniük egymással,sőt velem is bánhatnak sz*rul.

Önző dolognak tartanám,ha csak azt nézném,hogy velem hogy viselkednek,mert egy görbe képet kapnék róluk.

2018. márc. 18. 16:29
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Kevered a dolgokat. Anyukád hibázott, amikor bevont ebbe téged, de ez anyaként elkövetett hiba. Súlyos.

A parkapcsolatában mint nő és szerető volt jelen (vagy nem), de te erről semmit nem tudsz. Nem is tartozik rád.

Egyetlen dolgod várni, hogy megoldják így vagy úgy. De nem dolgod anyád érzéseit átvenni vagy hagyni hogy rád támaszkodjon! Felnőtt ember! Akkor is ha menekül a felelősségvállalás elől.

2018. márc. 18. 16:55
 18/41 anonim ***** válasza:
70%

Én egy kicsit más véleményen vagyok. Persze, az Ő házasságuk, közös életük, de ebbe a családi kapcsolatba a kérdező, mint gyerek is beletartozik.

Ha egy gyerek lelkis, bizalmas viszonyban van a szülőkkel, belelát az életükbe, egyszerűen nem tudja megállni,hogy ne mondjon véleményt, ne szóljon bele, és ne terelje Őket a békésebb út felé.

Mindkét fél lehet hibás, de ez sem törvényszerű. Egy házasságban, a hosszú évek alatt mindenkinek vannak rossz lépései, de az is lehet,hogy ennek semmi köze nincs ahhoz,hogy egy harmadik fél lép az életükbe.

Nekünk is volt ilyen a családban. A pár úgy élt mint általában minden átlagos pár. Nevelték, a gyerekeiket, dolgoztak, megbeszéltek mindent, aztán egyszer csak felbukkant egy harmadik fél. A pasi részéről. És a csaj fiatal volt. Semmivel nem jobb mint a felesége, csak fele annyi idős, és izgalmat, változatosságot hozott az életébe amivel elcsavarta a pasi fejét.

Ilyen helyzetben a békés elválás lenne a legfontosabb, és az,hogy Te, kérdező, mint a gyerekük, mindkét féllel kapcsolatban maradj. Véleményt mondhatsz, de nem dönthetsz helyettük, és ne duzzogj egyik félre sem addig, amíg téged nem ér személyes sérelem (pl. apukád elhanyagol) a részükről.

Az "ezek"...hát erre nincs szó.De lehet,hogy egyszerű ember, kevésbé tud fogalmazni és fel sem méri ennek a súlyát.

2018. márc. 18. 17:02
 19/41 A kérdező kommentje:

#17 Azért vállalja a felelősséget,de lényegében én csak segítettem neki.

Már bánom.

2018. márc. 18. 17:05
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem vállalta. Aki vállalja a felelősséget a saját párkapcsoltáért, az nem olvastatja el az egy szem gyerekével azt, ahogy az apja megcsalja egy másik nővel. Ez gusztustalan viselkedés, akárhonnan is nézzük, és mélyen elítélendő. Apád nekem csak ezután következik. Ő nem vont be téged a szar házasságába, ahogy anyád tette, csendben megoldotta, hogy ne őrüljön meg. Hogy ki véd téged jobban, azt is vitatom. De persze neked ez nem látszik, mert anyukád érzelmi zsarolása, sírdogálása és önsajnáltatása mélyen megérint. Engem nem. A játszmázásnál jobban semmit nem utálok. Az üvöltözéshez, ami most megy, ahhoz is két ember kell.
2018. márc. 18. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!