Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"MIT CSINÁLJUNK"? Mindig ezzel nyaggat, mit tegyek?
A párommal péntek 4-től vasárnap este 8-ig tudok együtt lenni. Távkapcsolat, ő kollégista, én pedig most otthon vagyok, szeptembetől iskolát kezdek.
Elvárja, hogy minden szabadidőt együtt töltsünk, de amint találkozunk, az első kérdése, hogy: Na, mit csináljunk? Ezt napi 6x megkérdezi minimum.
Mindig mondok neki ötleteket: nézzünk filmet, sétáljunk, parkba menjünk, biciklizzünk, piknikezzünk, mozizzunk, erdőbe kiránduljunk, fagyizzunk, sütizzünk, videójátékozzunk, főzzünk együtt,szóval igenis mondom az ötleteket, de elmondása szerint ezek nem izgalmas programok. Mondtam neki, hogy sajnos nem minden emberfia teheti meg, hogy naponta menjen vidámparkba vgay állatkertbe, annyi pénzem nincsen. Minden órában meg nem tudok kitalálni izgalmas programokat.
Pl. megnézünk egy filmet délután, utána rámnéz, hogy na, mit csináljunk? És hogy kimegy pisilni, addig gondolkozzak, ő is fog.
Én már röhögök, de iszonyat idegesít. Amikor közöltem vele, hogy jó, ha ennyire unatkozik akkor fogom magam és haza megyek, akkor közli, hogy ő nem unatkozik csak nem tudja mit csináljunk együtt. Már hívom a haverjait, az se jó. AMúgy mozgalmas életet él, a koliban annyit tanulnak mint a nyű. De haza jön és rákezd erre a hülyeségre.
Közöltem vele, hogy akkor foglalja le egyedül magát, én olvasok, és akkor együtt is vagyunk és csinál amit akar, mire kiakadt, hogy az milyen már, hogy ÉN OLVASOK amíg ő ott van, és, hogy ő biztos nem néz egyedül sorozatot.
Mi lehet a baja?
Szakítani nem akarok, mert megakarom ezt menteni, csak nem tudom, hogyan.
22 évesek vagyunk.
Mond, hogy "ezt" vágd úgy az ágyra, hogy csak nyekken és dugd meg úgy, hogy még a nevét is elfelejtse. Kb ezt nem soroltad, de ha ez sem működik, vagy szivat, vagy fogalmam sincs :D. Nekem az első barátnőm volt ilyen, hidd el, tudom mit érzel.
30/f
Ja. Fontos dolog. Ha te vagy a csaj, nehogy megdugd, mérges lesz.
30/f
Köszönöm a válaszokat.
Azért "töltjük" együtt ezt az időt, mert amúgy nekem nagyon hiányzik. Mindig mondtam neki, hogy nugodtan szóljon, de még ő ragaszkodi inkább az egész hétvégéhez.
Hétközben napi 20-30 percet beszélünk telefonon egy nap, de nekem az kínszenvedés, én jobban kedvelem a személyes találkozásokat.
30/f haha, sajna ez sem hatásos, hiába illegetem magam előtte, ha rájön ez a "mit csináljunk"-szindróma, akkor aztán lehetek én Miss Universe is, semmi. Hergeli magát.
Azt nem mondtad még, hogy MONDJON Ő ÖTLETEKET?
Milyen az, hogy felsorolsz egy csomó tökjót, és ő meg csak lehurrogja?
"nézzünk filmet, sétáljunk, parkba menjünk, biciklizzünk, piknikezzünk, mozizzunk, erdőbe kiránduljunk, fagyizzunk, sütizzünk, videójátékozzunk, főzzünk együtt"
Ezek nem rosszak azért, sőt!
Amúgy azt is mondja már el, hogy mi az, ami izgalmas program!
Paintball? Vagy mondjuk felmászni egy lerobbant magas épület tetejére? Lopni valahonnan valami kisértékű tárgyat, de mégis ellopni? (Az ilyen sok adrenalinnal jár ... nem tapasztalat randiról ám :D )
Vagy mégis mi? Verekedésbe keveredni?
De komolyan, mondja már el, hogy mi az, ami "izgalmas program"... mert nekem amúgy a vidámpark és az állatkert nem egy izgalmas program...
Kész baromság, amit csinál a srác. Ostobaság. A koleszban mit csinálnak? Egyáltalán mi az, hogy ő nem ad ötleteket?
Amúgy meg, amikor én voltam együtt valakivel, és untam magam vele, akkor az már a szakítás előjele volt.
Amikor mondom, hogy mondjon ő ötletet, közli, hogy nincs ötlete.
Az izgalmas programot se tudja definiálni, annyit mond, hogy nem ezek.
A paintball is felmerült, mondtam már neki a gokartot, íjászkodást, fallabdát, vagy, hogy tanítson meg küzdeni(járt boxolni meg önvédelmi sportra), de nem hajlandó illetve nem tesz értük semmit. SZerinte drágák.
De azért legyen izgalmas.
Van hobbija, ha rá jön akkor azt szoktuk csinálni. UTÁLOM, de megteszem, mert vele vagyok.
Lehet tényleg a szakítás előjele, csak akkor lenne őszinte velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!