Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapámról kiderült, hogy szeretője van, mit csináljunk anyával? Hogyan lesz ez tovább? Rettentően aggódok.
Eddig sem volt fényes a szüleim kapcsolata,el akartak válni,de a vizek kisimultak,így elbírták egymást.
Anya mégsem nyugodott.Tudom etikátlan módon,de megnéztük az üzeneteit.Jó pár nővel beszélgetett,de egy volt,akivel rendszeresen találkozott,megosztotta az életünket vele. És nem értettük félre. Mindenről beszámolt neki,és minket "ezek"-nek nevezett. Hatalmasatt csalódtam apámban. Lett volna legalább mersze kiállni elénk,hogy el akar válni!
A legrosszabb és legaljasabb a simliskedés és a hazudozás.És még nekem mondja pitiáner dolgoknál! Képmutató.
Na mindegy is. Ezek után valószínűleg elválunk. Tudom,hülye kérdés,de mit várjak? Nálatok,akiknél ilyen volt,hogyan ment ez a folyamat?
Nagyon félek,hogy itt kell hagynunk a környéket.
Most beszélik át a helyzetet. Illetve kiabálnak a szobában.
Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok!
#20 Nem éppen elolvastatta velem.
Csak én tudtam apám kódját a telefonján.
Ő megnézte,én meg figyeltem,hogy mikor jön apa.
És én,saját magam néztem bele,nem pedig ő kérte,hogy nézzem meg.
Persze. Majd 15 év múlva egy pszichológusnál belátod a manipulációt, addig meg nyugtasd magad ezzel. Végülis kemény lenne beismerni, hogy apád még mindig jobban védett, mint anyád. Valamibe neked is kapaszkodnod kell.
Méltósággal élő felnőtt nő most nem üvöltözne, ráadásul a gyereke füle-hallatára, hanem döntene és aszerint lépne. Még kell pár év, mire esélyed lesz eltávolodni és meglátni ebben a valóságot.
#22 Megnyugtatlak azzal,hogy nem csak ő kiabált?
És az sokkal megtisztelőbb lenne számomra,hogy apa elsumákolta volna az esetet,anya viszont nem hagyott ki belőle?
Hiába írjátok,hogy erről semmit se kéne tudnom,tévedtek. Igenis nagyvonalakban tudnom kell a helyzetről,mert nem 9 éves ártatlanka vagyok.
Én ép ésszel fel tudom fogni azt,hogy elválnak a szüleim. Nem értem,ez miért lenne baj,ha erről nem homályos képeket látok.
Megedződtem már a korai éveim alatt,alsós koromban én voltam az,akit kiközösítettek. És nem hisztizés ez,hanem tényleg ez volt.
Az tény,hogy anya befolyásolt,de ez után nem fog sehogy manipulálni. Ne fenyegetőzz nekem pszchihológussal kérlek.
15 év múlva (vagyis 20-as éveimben) nem fogok rászorulni. Még talán most lenne szükség rá,de nem érdekel már.
Megküzdök magam a probléimáimmal,legfeljebb egy családtagommal,nem egy idegennel,még ha a nagykönyveivel együtt többet is tud erről.
A pszichológus felhozása nem fenyegetés volt. Szükségetek lenne rá, de nem csak akkor, amikor aktuálisan baj van. Csak arra világít majd rá, hogy nem látod reálisan a képet.
És igen, egyedül üvöltözni nem lehet, ezért mondtam, hogy két ember kell hozzá.
Az pedig, hogy manipulál-e vagy sem, nem döntés kérdése. Benne vagy nyakig, mert benne tartanak.
És nem, párkapcsolati kérdésekben nincs közöd a szüleidhez. SZülő-gyerek kapcsolatban igen, ezért emeltem ki azt a részt, hogy ott sem kellett volna lenned.
Ez van.
Nyakig vagyok ebben,akárminek is nevezzük.
Te manipulációnak látod és mevezed,más jobban kifejtette,hogy mi.
#30 Ez már megtörtént,a férfi elköltözött úgy tudom.
Az a liba pedig nem hajlandó még normálisan sem beszélni anyámmal. Behúzza fülét-farkát.
Nem meri vállalni magát.Legszívesebben agyonütném.
És így van,mindkettő szülőm vétkezett,de apám ment el nőzni.
Anyám csak az igazságot akarta tudni minden áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!