Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok másokkal?
Én is szoktam néha álmodni ilyet, pedig ébren nem foglalkozok ilyenekkel. Én nekem nem az a jó, hogy mással vagyok álmomban. Törtem a fejem, hogy mi az oka, mire arra jutottam, hogy az álmaimban az érzés a fontos. Álmomban izgalmas, "új" dolgot élek át így. "Első csók" érzés, első érintés érzése, izgalom... Szóval mivel már lassan 6 éve együtt vagyunk, nem igazán vannak ezek az érzések a való életünkben, mert már együtt élünk, ismerjük egymást, az "új" dolgokon túl vagyunk. Talán mostanában nem vagyunk túl izgalmasak lehet, mert meló van, látogatóba megyünk és itthon sem nagy az izgalom. S általában akkor álmodom az ilyet, amikor ezt érzem hogy "csak" vagyunk. Szeretjük egymást de semmi különlegeset nem csinálunk.
Lehet nálad is ez a hibaforrás!
Nekem álmomban volt olyan, hogy én velem ült szemben a párom és én más ölében ültem a túloldalon. De olyat is álmodok amikor én vele csinálom azt amit élőben csinálnék, de ő nem úgy reagál ahogy én akarom a valóságban, erre álmomban élem ki magam.
Ne érezz bűntudatot mert ő is tuti álmodik másokkal! Az egy másik dolog, hogy nem meséli el. Az ilyet nem nagyon szoktuk elmesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!