Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért álmodok másokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zengő07 kérdése:

Miért álmodok másokkal?

Figyelt kérdés
Valaki ert hozza esetleg hogy miert van az hogy majdnem minden ejjel mas ferfiakkal almodok intim dolgokrol (nem szex hanem olelkezes, max csokolozas) es a baratom mindig ott van a fejemben de megse jelenik meg az almomban szereplokent es mar frusztralo szamomra ez hogy mindig erre kell felkelnem reggel hogy konkretan megcsaltam az almomban mert az almomban is tudom hogy ki o de nem talalom meg, nem talalkozok vele. Mielott barki aztmondana hogy ez azert van mert masra vagyok leszogeznem hogy a sajateletemnel is jobban szeretem ot es ezert erint ilyen szornyen es nemtudom kialudni magam eskinoz minden ejszaka.

2018. márc. 7. 17:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat es tegnap megbeszeltuk es vegul sikerult megoldani a problemat amiben a tavolsag jatszott nagy szerepet ugyanis en nagyon bujos vagyok es igy nehez a tavolsag miatt es vagyok az olelesre szeretgetesre stb.
2018. márc. 8. 06:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, mert ami veled történik az nem kóros. Nyugi. Majd lesz ez még másképp is. A pszicho akárkik nem indokoltak. Ha tényleg nem alszol jól, akkor a sedatifot merem ajánlani, ami egy nagyon barátságos kellemes altató csak gyógynövényekből:)
2018. márc. 8. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is szoktam néha álmodni ilyet, pedig ébren nem foglalkozok ilyenekkel. Én nekem nem az a jó, hogy mással vagyok álmomban. Törtem a fejem, hogy mi az oka, mire arra jutottam, hogy az álmaimban az érzés a fontos. Álmomban izgalmas, "új" dolgot élek át így. "Első csók" érzés, első érintés érzése, izgalom... Szóval mivel már lassan 6 éve együtt vagyunk, nem igazán vannak ezek az érzések a való életünkben, mert már együtt élünk, ismerjük egymást, az "új" dolgokon túl vagyunk. Talán mostanában nem vagyunk túl izgalmasak lehet, mert meló van, látogatóba megyünk és itthon sem nagy az izgalom. S általában akkor álmodom az ilyet, amikor ezt érzem hogy "csak" vagyunk. Szeretjük egymást de semmi különlegeset nem csinálunk.

Lehet nálad is ez a hibaforrás!

Nekem álmomban volt olyan, hogy én velem ült szemben a párom és én más ölében ültem a túloldalon. De olyat is álmodok amikor én vele csinálom azt amit élőben csinálnék, de ő nem úgy reagál ahogy én akarom a valóságban, erre álmomban élem ki magam.

Ne érezz bűntudatot mert ő is tuti álmodik másokkal! Az egy másik dolog, hogy nem meséli el. Az ilyet nem nagyon szoktuk elmesélni.

2018. márc. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!