Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogyan képes valaki összeegyeztetni, hogy szereti a párját de közben lefekszik másokkal?
"ha velem tenné ezt a párom én biztosan kidobnám."
De így, hogy nem veled teszi, kihasználod a helyzetet.
Gratulálok!
Szerencsére a férfiak között kevés ilyen van, ugye 3-as?
Ja, nem...
A monogámia nem természetes, csak társadalmi elvárás. Amióta csak létezik, mindenki csalja a párját. Régen is, ma is és a jövőben is fogják...
Nem, még nem csaltam meg párom...szerető viszont már voltam. És elég sok emberrel találkoztam már...őszinte emberekkel. És igen, nem láttam még olyan HOSSZÚ kapcsolatot/házasságot, ahol legalább az egyik fél ne lépett volna félre, vagy legalább ne akart volna...
És igen, tapasztaltam már annyit az életben, hogy magamat sem ringatom abban a hitben, hogy majd hozzám valaki örökre sziklaszilárdan hű lesz. Mert szerintem is nonszensz elképzelés, hogy 30-40-50-60 év alatt sosem fog jönni valaki olyan, aki megmozgat benned valamit úgy, hogy nem tudsz rajta úrrá lenni, nem tudsz tovább lépni rajta.
Más kérdés, hogy az ember ezt hogy intézi el...valaki feldob egy amúgy jól működő kapcsolatot, családot egy fellángolásért és sárbatipor mindent, valaki titokban kiéli a vágyát, lerendezi magában és éli tovább az életét nem tönkretéve a családot. Vitatkozhatnánk a végtelenségig, hogy melyik a rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!