Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, már nem akar együtt élni a férjével, de mégis lefekszik vele mert a férje érzelemzsaroló! Ilyenkor mi a helyzet? Csak nők válaszát tekintem elfogadottnak! Ugyanis én ezt férfiként nagyon nem értem!
Itt a másik fél a hülye, ha enged a zsarolásnak.
Most attól jobb lesz a zsarolónak, ha felakasztja magát? Nem... viszont a zsaroltnak biztosan jobb lesz, fellélegezhet.
És ezt beveszed? :)
Te csak harmadik vagy, ennyi.
Nő vagyok, közel a 40-hez, láttam már ezt-azt, túl egy váláson.
Ennek fényében: öregem, te csúnyán meg vagy vezetve. Azt ugye tudod, hogy sose fognak elválni, erre te hiába vársz?
Szexel veled is, kell neki az izgalom, de annyit nem jelentesz, hogy váljon miattad.
Ő most azt élvezi, hogy két férfi küzd a kegyeiért, az egyik meg is halna érte, a másik meg hűségesen vár évekig. Vágod a kulcsszót? ÉLVEZI. Van izgalom, romantika, szenvedély, szex, minden amire eddig vágyott.
Ha bárkit választ, ott véget ért a vad romantika, jönnek az uncsi hétköznapok. Tehát nem érdeke véget vetni ennek a cirkusznak.
Miért dugnak? Mert a balhék utáni békülős szex a legjobb. Minden más csak kifogás. Majd pont neked köti az orrodra, hogy élvezte...
Ha te nem tudsz ennek a végére pontot tenni, hogy kidobod, meg is érdemled.
Teljes mértékben egyetértek a 8. válaszolóval (én is nő vagyok). Nyisd ki a szemed, ember, nagyon át vagy verve. Jellemezném a kedves barátnőd, de elkopna a * billentyűm.
Szerintem szabadulj meg tőle, semmi jóra nem számíthatsz egy ilyen gusztustalan emberi hulladéktól, tökéletesen összeillik a férjével.
8-as válaszoló.
Igen igazat kell adjak.Tudtam én ezt magamban is,de a nők véleménye nekem számít.Ezért is tettem fel a kérdést a nőknek hogy mit is gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!