Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 5 éve élünk együtt, és kb 1 éve, vagy több is, nem csókol meg, nem ölelget. Beszéltem vele erről, egy hétig változott a helyzet, utána megint semmi. Mit csináljak?
Tök kihűlt, de megerőltetni azért még hajlandó magát, de sokáig nem bírja.
Még öt év múlva leráz, hogy ne hisztizz... 10 év múlva.... jobb bele se gondolni.
Nekem ebben az a fura, hogy 4 évig ölelgetett, aztán azt vetted észre, hogy már nem??
mert úgy gondolom, hogy vannak olyan emberek akik ölelgetős, bújós fajták, és vannak akiknek ez nem annyira fontos, de az kiderül már elég hamar, szerintem az első egy-két évben.
Amúgy ha az intimitásnak e fajtája hanyatlana a kapcsolatomban, akkor én azt azonnal észrevenném és tennék érte valamit, mert hogy számomra is fontos,és nem várnék hónapokat ,éveket,mert egy kapcsolatot napi szinten ápolni kell, rendben tartani, mert ha már nagy a kupi sokkal melósabb tisztába tenni a dolgokat.
ha szeretitek egymást menjetek párterápiára.
Egy év csók nélkül? Szerintem még Sumi is többet kapott az utóbbi egy évben.
Tudom, nem hangzik jól, de ő már nem a párod, csak a lakótársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!