Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok másokkal?
az álmokat a tudatalattid szovi. azt írtad, hogy más férfiakkal álmodsz nem ugyanavval, szóval nem egy elfojtott szerelem valaki más iránt? Aki ott van az életedben, lehet talán utálod is, vagy semleges számodra?
Megkapod a párodtól azokat az intim dolgokat amirol álmodsz? Ha megkapod biztos elég amennyit kapsz?
Egyertelmu hogy ertelmileg nem ad annyit a parod neked amire te vagysz .
Mivel muvesz lelek vagy sokkal szenvedelyesebb erzelmekre , megnyilvanulasokra van szukseged.. ferfikent tudom mi az amirol beszelsz.
Valami nem oké a kapcsolattal vagy az életeddel.
Beszélj erről valakivel, pszichológus jó lenne
Hát. Bizonyos esetekben kell a pszichológus és mostanában már egyáltalán nem ciki, de én első körben egy sokkal pénztárcakímélőbb megoldáson gondolkodnék. Miért?
Mert lehet a kapcsolatod miatt álmodod ezt (szerintem csak annyi hogy vágysz a mindennapos ölelésre, szeretgetésre), de lehet egyszerűbb lenne ha nem álmodnál semmit.
Azért álmodunk, mert nem alszunk mélyen. Próbáld másik helyre rakni az ágyad első körben, összevonhatod egy szoba átrendezéssel. Kell a megújulás. :)
Ha nem segít, valami nyugtató gyógynövényi altatót vegyél az alvásra (de ha bejön vigyázz vele).
Oldjátok meg a dolgot mihamarabb a pároddal. Se így, se úgy nem egészséges a távkapcsolat.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!