Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért álmodok másokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zengő07 kérdése:

Miért álmodok másokkal?

Figyelt kérdés
Valaki ert hozza esetleg hogy miert van az hogy majdnem minden ejjel mas ferfiakkal almodok intim dolgokrol (nem szex hanem olelkezes, max csokolozas) es a baratom mindig ott van a fejemben de megse jelenik meg az almomban szereplokent es mar frusztralo szamomra ez hogy mindig erre kell felkelnem reggel hogy konkretan megcsaltam az almomban mert az almomban is tudom hogy ki o de nem talalom meg, nem talalkozok vele. Mielott barki aztmondana hogy ez azert van mert masra vagyok leszogeznem hogy a sajateletemnel is jobban szeretem ot es ezert erint ilyen szornyen es nemtudom kialudni magam eskinoz minden ejszaka.

2018. márc. 7. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valamilyen belso haboru dulhat benned. Amit szerintem ki kellene kezeltetni. Pszichologus vagy mondjuk a muveszet altal. Festes, rajzolas stb.
2018. márc. 7. 17:24
 2/13 A kérdező kommentje:
En egyebkent rendszeresen grafikazok, meg tancolok es nem segit sajnos :(
2018. márc. 7. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:

az álmokat a tudatalattid szovi. azt írtad, hogy más férfiakkal álmodsz nem ugyanavval, szóval nem egy elfojtott szerelem valaki más iránt? Aki ott van az életedben, lehet talán utálod is, vagy semleges számodra?

Megkapod a párodtól azokat az intim dolgokat amirol álmodsz? Ha megkapod biztos elég amennyit kapsz?

2018. márc. 7. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Rettenetesen ki vagy éhezve. Szerintem ilyen egyszerű a dolog, nem kell ide álomfejtés.
2018. márc. 7. 17:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyertelmu hogy ertelmileg nem ad annyit a parod neked amire te vagysz .

Mivel muvesz lelek vagy sokkal szenvedelyesebb erzelmekre , megnyilvanulasokra van szukseged.. ferfikent tudom mi az amirol beszelsz.

2018. márc. 7. 18:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat atfontolom oket es annak fejeben majd beszelek a parommal
2018. márc. 7. 18:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet az a problema hogy tavkapcsolatban elunk mert nem tudtuk meg megoldani az osszekoltozest es hetente kb 3napot tudunk talalkozni
2018. márc. 7. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Az álom az agyszemét kitakarítása. A nappali dolgokat éjjel az agy rendszerezi, a sz.rt kihajigálja. Amikor ez zajlik, akkor látod azt ami megy a kukába. Persze csak szerencsés/szerencsétlen esetben. Ha erős érzelmeid vannak vagy kívánod valakinek az ölelését akkor könnyen előfordulhat hogy ilyen álmod lesz. Alvás közben kerülhetsz olyan állapotba, ami csak akkor jelentkezik, amikor erős érzelmeid vannak. Ilyenkor megjelenhet valami kép. Pl. ha ellazulsz alvás közben akkor gyakran repülést vagy zuhanást álmodsz. Ha nagyon bekajálsz este, akkor könnyen lehet rémálmod. Fickóknál tipikus, ha éjszaka alvás közben ejakulálnak, akkor szexet álmodnak.
2018. márc. 7. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Valami nem oké a kapcsolattal vagy az életeddel.

Beszélj erről valakivel, pszichológus jó lenne

2018. márc. 7. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát. Bizonyos esetekben kell a pszichológus és mostanában már egyáltalán nem ciki, de én első körben egy sokkal pénztárcakímélőbb megoldáson gondolkodnék. Miért?

Mert lehet a kapcsolatod miatt álmodod ezt (szerintem csak annyi hogy vágysz a mindennapos ölelésre, szeretgetésre), de lehet egyszerűbb lenne ha nem álmodnál semmit.

Azért álmodunk, mert nem alszunk mélyen. Próbáld másik helyre rakni az ágyad első körben, összevonhatod egy szoba átrendezéssel. Kell a megújulás. :)

Ha nem segít, valami nyugtató gyógynövényi altatót vegyél az alvásra (de ha bejön vigyázz vele).

Oldjátok meg a dolgot mihamarabb a pároddal. Se így, se úgy nem egészséges a távkapcsolat.

30F

2018. márc. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!