Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megbocsásson, van-e még esély?
Figyelt kérdés
26 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Voltak hullámvölgyek, sajnos ekkor (2-szer) mindig megcsaltam. Rendeződött a kapcsolatunk, tényleg jól is érezzük magunkat együtt. Ezeknél ő küzdött, hogy ne menjek el. Három éve volt egy fiatalabb lány, akivel amúgy nem történt semmi, csak kutyát sétáltattunk együtt meg szórakoztunk a fb-on. A beszélgetéseket meglátta, és akkor el akart válni, de együtt maradtunk. Annyit kért, ha nekem ilyen flörtölésekre szükségem van, akkor vessünk véget, mert neki a megcsalások után ez már nem fér bele. Volt most egy másik ilyen lány, akivel kutyát sétáltattunk, többször, meg futni is jártunk, de nem akartam tőle semmi olyat, viszont titokban találkoztunk. Ez is kiderült, és most a feleségem azt hiszi, hogy megcsaltam. Én kértem, hogy adjon még egy esélyt. Mit tegyek, hogy megbocsásson, én nem akarom őt elveszíteni. Van még rá esély?2018. febr. 28. 11:41
31/38 anonim válasza:
Becsüld most már meg könyörgöm! Soha többet nem találsz még egy ilyen nőt, mint a feleséged!
32/38 anonim válasza:
Az ilyen palik addig kúrnak félre amíg áll a farkuk, az ilyen nők mint a felesége pedig az idők végezetéig megbocsájtanak, ön ámítanak és hisznek. Ez van. Mindenki úgy kú.ja el az életét ahogy akarja!
33/38 anonim válasza:
Neked fogalmad sincs mekkora lelki fájdalmat él át a feleséged. Hidd el, ilyenkor újra és újra átéli az összes eddigi mocsokságodat. Csak akkor élj az utolsó lehetőséggel, ha TÉNYLEG (!) nincs szükséged az ilyen csajozásokra. Ha csak azért döntöttél így, mert ő neki nem fér bele, nem azért mert te is így látod, hogy ilyen dolgoknak 2 szerető ember kapcsolatában nincs helye, akkor hagyd szegényt elmenni. Most úgyis fáj neki a megcsalás, így legalább "letudja" a szakítás fájdalmával együtt. Ha mégis élsz az utolsó lehetőséggel, akkor viszont embereld meg magad. Ne fb-ozgass senkivel, és ne flörtölgess. Ne legyen előre leszervezett kutyasétáltatás és futkározás ilyen luvrnyákkal. Ha meg mondjuk véletlenül alakul úgy, azt mondd el neki, mielőtt más mondja el, vagy rájön, mert ekkor úszott el az utolsó esélyed. Persze, a pakliban benne van az utolsó utáni, de ha erre sor kerül, akkor te egy utolsó féreg vagy.
34/38 anonim válasza:
33-as vagyok. Ja, és ahogy előttem írták, NYALIZZ!! Még akkor is, ha elutasít.
35/38 anonim válasza:
Utálom az ilyen férgeket... Azért titkolják, mert nem akarnak a másiknak fájdalmat okozni... És ezt szarságot még el is hiszik. Közben csak csak önző dögök, akik csak saját maguk kis kényelmét féltik, közben meg félrekúrnak. Ha nem akarsz fájdalmat okozni, akkor NE CSINÁLJ OLYAT, AMIVEL FÁJDALMAT OKOZHATSZ!!!!
36/38 anonim válasza:
Fuss, meg sétáltass kutyát haverokkal. Ki az a hülye, aki szerinted elhiszi, hogy nem akartál semmit ezektől a libáktól, ha titkoltad? Az ilyen titkos találkák végződnek aztán megcsalással. Gondolom ezek mind szingli libák, akik tudták a kis titkolózásaidat, és hízelgett nekik, hogy miattuk hazudsz otthon. Azok se különbek nálad. Megérdemelnéd bármelyiket. Hazug dögök.
37/38 anonim válasza:
Gondolom, ha kértél egy utolsó esélyt, akkor válni akar(t), csak te olyan önző vagy, hogy hogy nem engeded el. Te nem őt szereted igazán, hanem saját magadat, és a kis egódat sérti, hogy el akar menni. Most kínzod még egy kicsit, és aztán pár éven belül, mikor újra jön valami friss hús (persze titokban, mert nem akarsz fájdalmat okozni), akkor majd vége lesz. Idióta.
38/38 anonim válasza:
Ha jól értem azért talàlkoztàl titokban a csajszival mert nem akartad hogy a feleséged megint elvàljon mondvàn ha elmondtad volna neki az elején hogy egy csajjal futottàl és nem akartàl tőle semmit akkor sem hitte volna el .Hàt figyelj tanulsàg màskor férfiakkal fuss és ha egy nő odakeveredik akkor tarts tàvolsàgot .Ennyi.Ha nem ez volt hanem megint a kísértés volt a dolgban akkor magadra vess .Tedd össze a kétkezedet ha megbocsájt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!