Új esély már sokadszorra?
Nem adnék több esélyt. Kapott is már, amivel csak visszaélt, és hülyének is néz mellé. Voltam hasonló helyzetben, úgy jött volna hozzá szexelni az ex, hogy közben volt nője..nemet mondtam. Mi értelme lenne?? Amúgy is fontos számomra a hűség, és itt nem a nője lelki világát néztem, hanem nem lettem szerető..pláne nem az exemnél...
Lépj túl rajta és kezd új életet, ismerkedj..nála már csak második leszel, vagy sokadik?
Itt nemcsak ö néz hülyének téged, hanem ezek szerint te is ebbe a kategóriába sorolod magad.
Eleve nem kezdtem volna "új esélyeken" gondolkodni, habár ha az új kapcsolatodat kinyírni elég volt annyi, hogy az exeddel írogattok egymásnak, akkor az nem az ex hibája, hanem a tiéd.
De ettöl függetlenül is ha már évek óta külön vagytok, mindketten beleugrálgattok különféle kapcsolatokba, akkor egyikötök sem alkalmas tartós dologra.
Az meg, hogy melletted még van pár barátnöje, csak arra mutat, hogy ha mas nincs, akkor te is jó vagy.
De csak azért akar újyabb esélyt, mert eddig is mindig kéznél voltál neki, ha éppen arra volt kedve - szóval részéröl jogos azt hinni, hogy most is így lesz.
Én - és minden értelmes nö - már régesrégen megszakított volna vele minden kapcsolatot, letiltotta volna mindenhol (Olyan nincs, hogy mégis sikerül neki) és eszembe sem jutott volna belemenni a "ha ló nincs, sazmaßr is jó" alapon mindig újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!