Nagyon féltem a nővérem a terrortámadásoktól. Mennyi esély van rá, hogy lesz valami mostanában Budapesten?
kár feleslegesen aggódni, ami meg van írva, meg is fog történni...
van rá valamennyi esély, hiszen mindenhol ez van most, de arra már sokkal kevesebb, hogy a nővéred pont akkor fog pont ott tartózkodni. ne izgulj miatta.
"De még egyszer mondom, Magyarország ebből a szempontból csak nyomokban van fenn a térképen."
Persze ettől még bekövetkezhet. Én is Bp-en élek, metrózom, gyerekeim vannak, de nem vagyok hajlandó állandó halálfélelemben élni.
Hát, ez eléggé irracionális, amit érzel, remélem, hamar elmúlik. Sok ember metrózik nap, mint nap itt Bp-n, én is, és eszembe sem jutnak a terroristák :D
Szóval én nem félek, szerintem a nővéred sem, neked sem kellene :D Valamiben egyébként meg kell halni előbb-utóbb, akkor meg inkább egy bomba, mint a rák.
Őszintén? Pályaudvar mellett lakom, az utcában él egy népes menekülttársaság. Csak férfiak, falkákban járnak.
Mostanában állandóan robbantásokról álmodom, úgyhogy gondolom, tudat alatt aggódom... de ahogy írták, nem lehet félelemben élni, az élet megy tovább.
Annyit tehet az ember, hogy nyitott szemmel jár.
Mi (több ezred magunkkal) ott leszünk az EB-n Marseille-ben, eszembe nem jut emiatt nem kimenni, pedig ott azért kicsit nagyobb az esélye hogy lesz valami mint a pesti metrón.
De nehogy már most ezek miatt a patkányok miatt megálljon az élet és be kelljen zárkózni.
Én a szív és érrendszeri betegségek miatt aggódom, minden felmenőmet a szíve vitt el...
Nézz utána hányan halnak meg évente szív és érrendszeri betegségben és hányan terror támadásban...
Aztán azt is nézd meg mennyit költenek az egyes államok a szív és érrendszer kutatására gyógyítására és mennyit terror elhárításra...
Le fog esni az állad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!