Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Új esély már sokadszorra?

Új esély már sokadszorra?

Figyelt kérdés
8 év házasság után váltunk el az ex-férjemmel. Érzések még voltak, de valami nem müködött. Volt egy kapcsolatom, ami szinte azonnal tönkre is ment, hiszen az ex-férjemtől nem tudtam elszakadni. Természetesen mindenről tudott, percenként beszéltünk. Kértem egy újabb esélyt, azt mondta mindenképpen megadja, bizonyos feltételekkel. Elkezdtem azokon dolgozni, változtatni stb. Egyre furábban viselkedett, nem akarta, hogy visszaköltözzek, kevesebbet beszéltünk, kiderült, hogy barátnője lett. Nem hisztiztem, elfogadtam és megpróbáltam tovább lépni. Idővel nekem is új kapcsolatom lett, de a volt férjem csak nem akarta abbahagyni a barátkozásunkat. Folyton írogatott, nem hagyott békén. Hiába kértem, tiltottam. Azt mondta, szakítottak a lánnyal és hiányzom. Végül szép lassan kinyírta az én kapcsolatomat is. Ekkor elment külföldre dolgozni. Írt és az első hazautján megkérte, adjunk még egy esélyt magunknak. Mondtam, sok minden történt, elöbb időt adjunk. Közben persze ismét összejártunk, szeretkeztünk stb. Ősszel jött haza újra, az ágyunkban feküdtem, a tabján akartam játszani, amikor megláttam a képeket. Csókolozott és egyebbek más nőkkel. Rámírt a volt barátnője is, hogy ugy-e tudom, hogy külföldön is van legalább egy barátnője?! Miközben velem volt és az újabb esélyen dolgoztunk, minimum 3 nővel feküdt le. Ennyit lehetett bizonyítani. Eljöttem és azóta sem beszéltem vele. Írt, kért esélyt, miközben ismét van egy újabb nő az életében. Már röhejes, mennyire hülyének néz, de vannak akik úgy gondolják, még adhatnék esélyt. Mit gondoltok?
2016. nov. 14. 12:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es, nincsenek gyerekeink. A válásunk után még 2 évig küldte a pénzt, ajándékokat. Mindezen dolgait csak most tudtam meg. Másrészt, azt mondtam rendes ember, mint férfi úgy van vele baj. Értsd te is, mielött leszólsz.
2016. nov. 14. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem rendes ember. Vagy ilyen alacsony a mérce?
2016. nov. 14. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket valóban nem említetted, elnézést! De az hogy rendes valaki aki hazudik megaláz kiröhög ez számomra nem érthető gondolkodás részedről. Bár egy esetben elfogadható amit írsz. Akkor ha a volt ember tudathasadásos. Mert ilyenkor van egy emberi énje meg van egy férfi énje. És ezt a kettőt te külön minősíted hiszen hol ezt az oldalát, hol a másikat mutatja. Ez a skizofrénia alap tünete.
2016. nov. 14. 14:07
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

"azt mondtam rendes ember, mint férfi úgy van vele baj"

Ezt csak én nem értem? Ha férfi, akkor ember is, ha férfiként baj van vele, akkor nem rendes ember...

Te meg enyhén társfüggő vagy, keress pszichológust!

2016. nov. 14. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
16%
Gáz a csávó, de nagyon, viszont van pénze, én is voltam már ilyen szituban, ha nem is ugyanez volt, de ha vele maradsz mindig csalni fog, viszont lesz pénzed, ha téged nem zavar, amit csinál, akár te is megcsalhatod, lesz egy nyitott kapcsolatotok, mást nem tudok elképzelni, mert a pasid mindig esélyeket kap tőled és másnap már meg is csal. Semmit nem jelent az ígérete.
2016. nov. 14. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
javaslom, hogy a saját érdekedben zárd le ezt a kapcsolatot egyszer és mindenkorra. volt pár esély, akkor is hogy járt már el... elkezd próbálkozni, de nem azért, mert mindent lezárt, nincs senkije, csak hogy legyen még egy nője... vagy ki tudja... nem tudnék megbízni soha egy ilyen emberbe többet. zárd le, mondd meg neki, hogy egyszer s mindenkorra hagyjon békén... ne keressen többet. ha nem ért belőle, zaklatásért feljelenteném...
2016. nov. 14. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nőként nem értem, hogy néhány nőknek mi jó abban hogy hülyére veszik, fűvel fával csalják, szédítik, kellesz-nem kellesz csiki csuki játékot játszanak velük, és a sok hülye még el is gondolkodik azon hogy adjon-e esélyt...Hát ha neked ez kell, akkor adj mindenképp. Aztán gyere vissza sok sok év múlva és sírd el azt is hogy a legszebb éveid elszálltak, mert egy idiótára vesztegetted el.

Vedd már észre hogy nem vagy neki fontos, csak ágybetétnek vagy jó. Gondolod, ha szeretne vagy becsülne egy kicsit is, akkor ezt művelné veled? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

2016. nov. 15. 12:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Hm...olvasom a kérdésem és biztosan elronthattam valamit, hogy ennyien ugyanezt írjátok. Odaírtam,hogy amióta megtudtam a dolgokat, eljöttem tőle, nem beszélek vele és mindenhonnan letiltottam. Igen,anno adtam még egy esélyt, de ezen tények mellett én sem tudtam maradni. Leírtam azt is, hogy röhejes, mennyire hülyének néz, de vannak akik úgy gondolják, esélyt kell adnom neki, ebbe beletartozik a családom nagy része, a barátaim stb., ők azzal jönnek, hogy hiába a nők, engem szeret és ha adok esélyt, lekoptatja majd őket. Ezt én hülyeségnek tartottam, ezért kértem véleményeket itt, mert itt mindenki kivülálló és már-már azt éreztem, csak én vagyok a hülye, hogy így elzárkozom tőle. Röviden ennyi.
2016. nov. 16. 12:00
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Ahozzátartozóid jobban ismerik, azért mondják, hogy adj esélyt. Ha esélyt akarsz neki adni akkor jó, ha tudod, hogy ez lehet mentális zavar is amiröl ö nem tehet, de terápiával rendbe lehet hozni. én igy veszem ki, hogy te vagy neki a Nagy Ö! -de- az ellen nem tud önmagától védekezni, hogy ne lépjen bele kapcsolatokba...
2016. nov. 24. 17:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, lehet igazad van, járt terápiára, igaz más miatt, de sokat beszéltek rolam, rolunk. A válásunk után. Szerintem egyszerűen utolérte így 40 után a pánik, nem tudom, én a barátja is voltam, ha belépett más kapcsolatba, csak el kellett volna mondania, nem hisztizek, de a sok hazugságot nem emésztem meg. Most már békén hagyott, úgy 2 hete írt egy utolsó búcsú sms-t... Én nem hiszek az igaziban, vagy ha van, biztos nem én voltam neki.
2016. nov. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!