Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy megbocsásson,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megbocsásson, van-e még esély?

Figyelt kérdés
26 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Voltak hullámvölgyek, sajnos ekkor (2-szer) mindig megcsaltam. Rendeződött a kapcsolatunk, tényleg jól is érezzük magunkat együtt. Ezeknél ő küzdött, hogy ne menjek el. Három éve volt egy fiatalabb lány, akivel amúgy nem történt semmi, csak kutyát sétáltattunk együtt meg szórakoztunk a fb-on. A beszélgetéseket meglátta, és akkor el akart válni, de együtt maradtunk. Annyit kért, ha nekem ilyen flörtölésekre szükségem van, akkor vessünk véget, mert neki a megcsalások után ez már nem fér bele. Volt most egy másik ilyen lány, akivel kutyát sétáltattunk, többször, meg futni is jártunk, de nem akartam tőle semmi olyat, viszont titokban találkoztunk. Ez is kiderült, és most a feleségem azt hiszi, hogy megcsaltam. Én kértem, hogy adjon még egy esélyt. Mit tegyek, hogy megbocsásson, én nem akarom őt elveszíteni. Van még rá esély?

2018. febr. 28. 11:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

"Én tényleg komolyan gondolom."

Ha KOMOLYAN gondoltad volna, egyszer sem csalod meg. De megtetted még egyszer, utána meg folytatod több nővel is. Nem számít, hogy velük nem történt semmi olyan, undorító, amit csinálsz. Biztos kiraktalak volna már.

2018. febr. 28. 12:58
 12/38 anonim ***** válasza:
29%

Udvarolj neki. Bizonyítsd, hogy fontos neked és nem azért mert mos, főz, takarít rád. Éreztesd vele, hogy vonzódsz hozzá (már ha tényleg így van).

Egyszóval nyalizz.

2018. febr. 28. 13:26
 13/38 anonim ***** válasza:
95%
Neked nem való semilyen kapcsolat. Éretlen vagy ilyesmire és felelőtlen. Szerintem csak arra játszol, hogy legyen, aki gondodat viseli.
2018. febr. 28. 13:27
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

Én az első után úgy vágtalak volna ki, hogy azt is elfelejted, fiú vagy vagy lány...

Undormány. Szegény nő több esélyt adott, mint amennyi reális, erre te megint kamaszként andalogsz egy másik luvnyával.

Én a helyedben fülem-farkam behúzva, nyüszítve somfordálnék ki az asszony életéből, abban reménykedve, hogy minél hamarabb elfelejt.

Ha jót akarsz neki, békén hagyod.

2018. febr. 28. 13:32
 15/38 anonim ***** válasza:
85%
Erre a kérdésre a választ csak a feleséged tudja megadni.
2018. febr. 28. 13:40
 16/38 anonim ***** válasza:
96%
Kutyából nem lesz szalonna, te soha az életben nem fogsz megváltozni. Most játszod a bűnbánót, bocsánatért, esélyért esedezel, de ez csak addig fog tartani, amíg megint meg nem bocsát, aztán kezdődik minden előlről. Ennél többet érdemel, engedd el, hogy találjon olyan párt magának, aki tényleg szereti és megbecsüli, mert te nem olyan vagy.
2018. febr. 28. 13:45
 17/38 anonim ***** válasza:
13%

Kérd meg a csajt, hogy írja meg neki, hogy nem volt semmi.

Te a saját bizalmad már rég elvesztetted.

Egyedül amúgy nem megy a séta vagy a futás?

Gondolj bele, fordított helyzetbe, te mit tennél?

2018. febr. 28. 14:01
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Két megcsalás után, érthető, hogy ez már sok neki. Lehet, hogy így is veled marad, de megbocsátásra, bizalomra, aligha számíthatsz.
2018. febr. 28. 14:35
 19/38 anonim ***** válasza:
91%

Azért remélem ezt te se gondolod komolyan, hogy még több szenvedést akarsz okozni szegénynek! Ő a feleséged, és nem egy játék, hogy ha megunod félreteszed majd két nap múlva újra azzal játszol. Én már rég "dobtalak" Volna a helyében! Inkább legyen benned annyi, hogy nyugodt életet hagysz neki most már. Épp eleget szenvedett. De ha tényleg (!) ennyire nem akarod őt elengedni, és őszintén (!) mindent feladnál érte, akkor add is fel! Ne találkozgass másik nővel, stb.! Te se örülnél ő is másik palival járna el futni. Lepd meg, legyél vele kedves udvarias figyelmes, és leginkább tiszteld! Embereld meg magad! De több fájdalmat ne okozz neki!

20/L

2018. febr. 28. 14:59
 20/38 anonim ***** válasza:
77%
És ugyan miért bocsásson meg? Nem b+sztad át még elégszer, azért bocsásson meg, hogy megint átb+szhasd? Ha tényleg fontos neked, akkor elengeded és nem keseríted meg az élete hátralévő részét az undorító, hazug, jellemtelen személyeddel.
2018. febr. 28. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!