Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy megbocsásson,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megbocsásson, van-e még esély?

Figyelt kérdés
26 éve vagyunk házasok a feleségemmel. Voltak hullámvölgyek, sajnos ekkor (2-szer) mindig megcsaltam. Rendeződött a kapcsolatunk, tényleg jól is érezzük magunkat együtt. Ezeknél ő küzdött, hogy ne menjek el. Három éve volt egy fiatalabb lány, akivel amúgy nem történt semmi, csak kutyát sétáltattunk együtt meg szórakoztunk a fb-on. A beszélgetéseket meglátta, és akkor el akart válni, de együtt maradtunk. Annyit kért, ha nekem ilyen flörtölésekre szükségem van, akkor vessünk véget, mert neki a megcsalások után ez már nem fér bele. Volt most egy másik ilyen lány, akivel kutyát sétáltattunk, többször, meg futni is jártunk, de nem akartam tőle semmi olyat, viszont titokban találkoztunk. Ez is kiderült, és most a feleségem azt hiszi, hogy megcsaltam. Én kértem, hogy adjon még egy esélyt. Mit tegyek, hogy megbocsásson, én nem akarom őt elveszíteni. Van még rá esély?

2018. febr. 28. 11:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%

26 éve vagy házas, tehát feltételezem, hogy nem 30 éves vagy. :D ehhez képest úgy viselkedsz, mint egy hülyegyerek. Ha hullamvölgy van, akkor te egy ösztönlény módján mész a farkad után. Vagy csak kapuzárási pánikod van és kell az egódnak az, hogy tuningold egy másik nővel?

Sehogy ne szerezd vissza a bizalmát, hagyd a francba! Ha nem lennél önző is (gondolom hosszútávra egyiknek sem kellenél), akkor elengednéd, hogy találjon magának igazi férfit. De most megijedtél, hogy nem lenne aki főz rád és kimossa a sz@ros gatyádat, ezért foggal-körömmel meg akarod tartani.

Én nem bocsátanék meg a helyében. Elítélem a hazugságnak és a sunnyogásnak minden formáját. Szóval azt tudom tanácsolni amit a többiek is: hagyd el!

2018. febr. 28. 15:40
 22/38 anonim ***** válasza:
73%
Undormányos vagy.
2018. febr. 28. 16:32
 23/38 anonim ***** válasza:
58%
Hát kutyából nem lesz szalonna, ezt a népi bölcsességet sajnos a feleséged nem tartotta szem előtt.
2018. febr. 28. 20:18
 24/38 anonim ***** válasza:
80%

10: A nyitott házasság azért nem jó, mert akkor a férfi jól érezné magát, de ha a kedves feleségére akiért küzd ugyebár rátapadna egy-két fele annyi idős fiatal srác, az már nem lenne annyira szimpatikus. Akik fel szokták ajánlani ezt a nyitott dolgot, ott a férfi többnyire úgy érzi, csak neki jár, a nőjének már nem, mert akkor úristen vége a világnak.

Remélem nem ad esélyt. (De fog)

2018. febr. 28. 20:53
 25/38 A kérdező kommentje:
Adott egy utolsó esélyt. Azt mondta, ha nem próbálná ki, lehet örökké ott motoszkálna benne, a mi lett volna, ha... Pont ezért írtam, amit írtam.
2018. febr. 28. 21:03
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

Szegény nő. :(

R.I.P.

2018. febr. 28. 21:19
 27/38 anonim ***** válasza:
58%

ne legyél már ekkora f!

dehogynem szerettél volna ezektől a nőktől valamit, különben minek találkozgatsz, dumálsz velük?!

jesszus, üzenem a feleségednek, hogy dobjon ki még a héten!

mit képzelsz te magadról, hányszor akarod még megalázni, és miért hazudsz öncsaló módon, hogy hűséges vagy?!

2018. márc. 1. 02:23
 28/38 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akartam semmit. Persze utólag, már bánom, hogy titkoltam, de akkor ez nem tűnt olyan nagy dolognak, pont azért mert nem akartam semmit.
2018. márc. 1. 14:05
 29/38 anonim ***** válasza:
Utolsó esély. Remélem, tisztában vagy azzal, hogy ez VALÓJÁBAN mit jelent.
2018. márc. 1. 14:57
 30/38 anonim válasza:
100%

Na ne viccelj, ha nem tartottad volna nagy dolognak, akkor nem titkoltad volna.

Részemről egyébként nem az afférjaid miatt repülnél, hanem a hazudozás miatt.

2018. márc. 1. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!