Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá barátnőmmel hogy volt e köze a férjemhez? Bevalhatja vajon? (családja van neki is)
Figyelt kérdés
Nagy férfifaló a barátnőm. Ugye tagadná ha rákérdeznék? Férjemnél rákérdeztem azt mondta nincs köze hozzá, de nagyon zavart volt. Van értelme barátnőmet is megkérdezni. Egyébként Ő is olyan fura egy ideje.2018. febr. 24. 12:07
11/16 anonim válasza:
Valamit titkolnak pedig
en rakerdeznek a baratnödnel hatha többet mond
lehet szex nem volt de lehet inycselkedtek,flörtölgettek
en addig mennek amig nem derül ki
a ferjed kepes volt a bnöddel leallni
akkor massal is siman leallhat
jobb lenne most rajönni hüseges e ferjed nehogy kesöbb koppanj
ne dugd homokba a fejed,a bnöd ha megkerdezed vesziteni valod nem lesz
max megzsarolod h elmondod a ferjenek amit rola tudsz
akkor megered a nyelve..
12/16 anonim válasza:
Nem volt egyszer egy erre vonatkozó kérdésed?
13/16 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
ez te lennél?
Egyébként igen, tagadná, mind a kettő.
14/16 anonim válasza:
Már tudod a választ. Nagyon sajnálom.
15/16 anonim válasza:
Ha nem keres akkor vaj lehet a füle mögött .Ha nem lenne semmi vagy nem törtênt volna semmi közöttük akkor elment volna hozzàd és tisztásztátok volna nem merült volna fel benned a kérdés .Igen lehet alapja a gyanakvàsodnak.És idő kérdése és majd a bnőd egyszer elmondja .
16/16 anonim válasza:
A volt párom is flörtölgetett az akkori bnőmmel és mikor szakitottam a pàrommal akkor kb rà 1évre a bnőm elmondta hogy egy buliban nyomult az exem kavartak .Párszor beszéltem a bnommel aztàn hanyagoltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!