Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?

Figyelt kérdés
Ez nem képmutatas szerintetek?ismerek egy ilyen férfit,és nem bírom végignézni ahogy játsza a minta férfi szerepet,a barátnő meg mit sem sejt...
2018. febr. 16. 19:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy mit érek el vele ha elmondom? Azt, hogy akkor így vagy úgy de végre pont kerül ennek az áldatlan állapotnak a végére. Mit veszíthetek? Így sem az enyém teljesen. Úgy vagy enyém lesz vagy végleg lezárul. Mert nyilvanvaló, ha a felesége mellett döntene, ez a hármas többet nem folytatódna. Talán a 28-as válaszoló fogalmazta meg a legjobban, látja át ennek a lényegét.

Kérdező, a te esetedet azért nem értem, mert még nem volt gyerek, gondolom nem húsz éve házasok amikor esetleg már nehezebb lépni. Akkor miért nem lépett, miért csinált másnak gyereket?

2018. febr. 17. 09:36
 42/52 A kérdező kommentje:
Szerintem csak azt érned el vele,hogy megutálna teged,és ha elhagyná a felesége akkor nem lenne veled.de mivel gondolom regota házasok,így a feleség megbocsátana,és nem fogja elhagyni.az én esetemben pedig azért bocsátaná meg,mert ott a kisbaba.bar én nem is akarom őt elárulni.nem is lenne ertelme
2018. febr. 17. 09:47
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Na jó nekem a kérdező nagyon buta liba ,meg is erdrmled hogy hasznaljanak eszed semmi!!!
2018. febr. 17. 10:50
 44/52 anonim ***** válasza:
30%
Ha attol megutal egy pasi mert nem vagy hajlandó masodik lenni akkor azert a pasiert abszolút nem kár.Az olyan buta nők mint te megerdemled ,hogy hasznaljon mint egy wct!Mar ra jottem ,hogy a pasi miert ke felget a barátnője mellett,ekkora idiotat nem nagyon lehet talalni kussban ,sz@@j a f@@@t!.
2018. febr. 17. 10:54
 45/52 anonim ***** válasza:
#42# Ne mondj semmit! A kérdező szeret masodhegedus lenni!Szereti ,hogy csak használják mint egy lábtörlot.Neked meg igazat adok tedd a pasit valasztas elé,ha szeret teged valaszt ha nem akkor meg minek hagynad ,hogy kihasznaljon? egy eleted van neked is! megerdemli mjndenki,hogy boldog legyen.Az nem boldogság ,hogy titokba várom mimor tud ram szanni par órát! En kikaparnam a szemét ilyen pasinak,foleg ha kamuzna ,hogy szeret stb.Ha szeretsz akkor valald fel,mert könnyű azt mondani,hogy a gyerek vagyon stb.....akkor dudni se akarjon ha válni nem mer!!!
2018. febr. 17. 11:08
 46/52 anonim ***** válasza:

Kérdező, te is egyértelműen látod, hogy semmi esély arra, hogy ennek jó vége legyen. én elmondanám a nőnek a helyzetet, otthagynám a pasit és vègre tudnék új életet kezdeni... amiben lehet normális kapcsolatom, ahol èn vagyok az első.

ha annyira halálosan szeret téged ez a férfi, otthagynà a feleségét, vagy már ott hagyta volna a gyerek előtt. béne kifogás, hogy csak a gyerek miatt nem téged választana, ezzel csak magadat nyugtatod..

hol az önbecsülésed?? hagyod, hogy hssználjanak, és elvegyèk a lehetőséget, hogy boldog légy valóban (abba nem megyek bele, ki a hibás, röviden én nem téged hibáztatlak, a pasi a legnagyobb gerinctelen)

ja, annyi a véleményem a "párodról" hogy egy gerinctelen, jellemtelen, önző farok. ennyi az oka, miért megy neki ilyen jól a képmutatás.

2018. febr. 17. 11:27
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek most kapóra jött egy jó kifogásnak, (mert persze teljesen véletlenül fogant a csúnya rossz barátnő miatt) miért nem hagyja ott a barátnőjét, ha már téged szeret. Ezt mindig beveszik a szeretők, hát persze, hogy csak a gyerekét nem akarja ott hagyni, pedig ők nagyon szerelmesek.... A buta tyúk meg be is veszi, mert el is akarja hinni, hogy ő tényleg szeretve van. Pedig csak egy eszköz, akivel kiélhetik a változatosságot, meg egy kis plusz izgalmat. Aztán szépen mennek haza, és az asszonnyal is szexelnek, és otthon is előadják magukat.

Vannak ilyen tipusu férfiak, akiknek kell a megállapodás, család, legyen kihez, kikhez hazamenni, de nem érik be egy nővel. Ő pont egy ilyen gerinctelen sz.r alak mintapéldája. Persze vannak akiknek úgy lesz szeretőjük, hogy megromlott kapcsolat, meg stb, azok azért egy idő után ki is lépnek belőle általában a szerető javára, de a te embered nem ilyen, hanem az előbbi verzió. Hisz akkor csinálta a gyereket a barátnőjének (azt meg el ne hidd már, hogy nem tervezett volt), mikor már veled is enyelgett közben.

Szóval nyisd már ki a szemed, vedd észre, hogy nem tart ez sehova, még hónapokig, évekig (ha hagyod) hülyít a nemléező szerelmével, meg hogy nem bírja nélküled, feletted meg telik az idő, mire észbe kapsz, már azt látod, hogy éveket pazaroltál egy ilyen selejtre aki csak kihasznált, és hosszú időre elvetted magadtól a lehetőséget, hogy egy normális kapcsolatra lépj valakivel.

Ha van egy kis eszed és önbecsülésed, itt teszel pontot az ügy végére. Nincs olyan, hogy nem bírom nélküle. Miért ne bírnád? Szexen és hazugságon kívül úgy sem tud adni semmi érdemlegeset. Veszel egy nagy levegőt, elküldöd a búsba, letiltod minden elérhetőségeden, nem beszélsz bele többet, és ennyi. Foglald le magad mással, menj el barátnőzni, keress valami sportolást, futás, aerobic, akármi, a mozgás segít leküzdeni a belső feszültséget. Aztán majd megismersz mást.

2018. febr. 17. 12:32
 48/52 anonim ***** válasza:
Legyél te is veletlen terhes,mert ugye a barátnő allitolag veletlen lett;:) Es akkor kivancsi vagyok mi lenne,valószínű kapnal egy csekket az abortuszra!!!
2018. febr. 17. 13:59
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Édes jézus... fárasztón buta és naiv vagy, nem szeret ez senkit...csak jár a szája. Te itt nem nyerhetsz az tuti... de ha életed végégi valaki kapcája akarsz lenni akit sosem vállal fel, akkor hajrá.
2018. febr. 17. 16:20
 50/52 anonim ***** válasza:
Na most jön még ezután az etetes.....Most azert nem tudom elhagyni mert pici a gyerek,utana mert ovis,utana mert mar felfogna,stb......:D
2018. febr. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!