Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?

Figyelt kérdés
Ez nem képmutatas szerintetek?ismerek egy ilyen férfit,és nem bírom végignézni ahogy játsza a minta férfi szerepet,a barátnő meg mit sem sejt...
2018. febr. 16. 19:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
94%
Na ez hülyeség!!! Attol nem kell egy nővel maradni,egy gyerek miatt.Nem veletlen ,hogy jott a gyerek!!! Az biztos.Az hogy otthon mit mond ,abba mar nem megyek bele.Sok pasi csinalja ezt!! Csak ilyenkor ezert hibaztatom a harmadikat,mert be éri ennyivel!! Semmi tartás nincs a nokben!Mondom te is kellesz hozzá,hogy ezt csinalja,mert turod
2018. febr. 17. 08:07
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Te segited ebben őt,hogy hazudjon .Mi a kérdés akkor? Te hogy tudod elturni ,hogy 2 nőt néz hülyének?
2018. febr. 17. 08:09
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, képmutató, aljas alaknak tartod, de azért aláfekszel. Nice.
2018. febr. 17. 08:25
 34/52 A kérdező kommentje:
Így igaz 34-es.es nem tudom megmagyarázni,hogy ha így látom, akkor miért csinálom ezt,és miért szeretem annyira
2018. febr. 17. 08:32
 35/52 A kérdező kommentje:
De hogy képes valaki,egy ilyen esemenyen részt venni,mint a szules ezek után,hogy folyamatosan csalja????!????????? Szereti a barátnot??? De hogy szerethet valakit, akit állandóan csal?nem értek semmit
2018. febr. 17. 08:39
 36/52 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben tényleg megkeresném az okát annak, hogy hagyod magad megalázni. Aztán könnyebb lesz kidobni a csávót.

Egyébként azért csinálja, mert egy jellemtelen alak.

2018. febr. 17. 08:43
 37/52 anonim ***** válasza:
Valószínű , h csak szex vagy neki.Sot szinte biztos!
2018. febr. 17. 08:50
 38/52 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted prostikhoz is kik jarnak? ugy őszintén.Vannak dolgok amiket nem kap meg otthon egy pasi attol meg szereti,es o lesz a csaladja,nrked meg fizetni sem kell ingyen van
2018. febr. 17. 08:53
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy. Én mindenképp szeretném tudni, ha csal a párom, akár a szeretőtől is. Viszont, ha odajönne egy ismeretlen nő, vagy egy üzenetet küldene, nem biztos, hogy hinnék neki..

Szerintem szerezz bizonyítékot, aztán tálalj ki, ez így korrekt. Én sem okolom a harmadik felet, ha ellenszenvet vált ki, azt pusztán emberileg teszi majd.

Mondhatnám, hogy pusztán a gyereke születését akarja látni, biztos ezt a választ vártad, hogy megnyugtasson, de együtt él a nővel, rengetegszer szerelmeskedtek már, kötődik hozzá, kedves vele,vele képzeli el a jövőjét és minden olyan dolgot csinál, amit veled kevésbé, vagy egyáltalán nem. Szerintem ritkulni fognak a ti találkozásaitok, amint visszanyeri a nő az alakját szülés után, a mellei meg a szoptatás miatt megnőnek..

Nem tudom mióta tart, de szerezz önbecsülést, borzasztó megalázó a helyzeted. Az oké, ha egy foglalt fél valaki másra vágyik, de ha ezt nem jelenti be egyből, az nem vágyik eléggé a másik félre, vagy gyáva. Nekem egyik férfi sem kellene, remélem a te szerelmed "csak" gyáva. Ugyanilyen gyáva lesz majd veled is, illetve már most is az, hisz nem mer borítani.

Én max a szülés utáni 6 hétig várnék. Elintézik az apaságit, megkapja a pasi a közös felügyeletet, utána már csak nehezen viheti el az anya a gyereket külföldre, csak az apa beleegyezésével. Nálunk még csak nem is közös a felügyelet, mégis kell hozzá az apa beleegyezése, ha külföldre akarok kirándulni a gyerekkel..

2018. febr. 17. 08:59
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok bunkó lenni,de nekem is lenne egy kérdésem hozzád.Mit akarsz egy olyan pasitol akinek gyereke lesz,elhagyni nem akarja a nőt,közös élet reménye kizárva.Akkor téged miert ez érdekel ,hogy apas szülés lesz??? Komolyan nem értem meg ,hogy te mi a fenét akarsz,mert le írtad,hogy tuti nem téged valasztana,pedig aztán él hal érted:D ! Mert nekem ez érthetetlen,hogy mit akarok en ha tisztán tudom,hogy nem kellek a pasinak komolyan? Ezt a kerdest nagyon gyakran tedd fel magadban de tényleg!!! Mert azzal foglalkozol amivel nem kéne.
2018. febr. 17. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!