Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?
Én a helyedben tényleg megkeresném az okát annak, hogy hagyod magad megalázni. Aztán könnyebb lesz kidobni a csávót.
Egyébként azért csinálja, mert egy jellemtelen alak.
Nehéz ügy. Én mindenképp szeretném tudni, ha csal a párom, akár a szeretőtől is. Viszont, ha odajönne egy ismeretlen nő, vagy egy üzenetet küldene, nem biztos, hogy hinnék neki..
Szerintem szerezz bizonyítékot, aztán tálalj ki, ez így korrekt. Én sem okolom a harmadik felet, ha ellenszenvet vált ki, azt pusztán emberileg teszi majd.
Mondhatnám, hogy pusztán a gyereke születését akarja látni, biztos ezt a választ vártad, hogy megnyugtasson, de együtt él a nővel, rengetegszer szerelmeskedtek már, kötődik hozzá, kedves vele,vele képzeli el a jövőjét és minden olyan dolgot csinál, amit veled kevésbé, vagy egyáltalán nem. Szerintem ritkulni fognak a ti találkozásaitok, amint visszanyeri a nő az alakját szülés után, a mellei meg a szoptatás miatt megnőnek..
Nem tudom mióta tart, de szerezz önbecsülést, borzasztó megalázó a helyzeted. Az oké, ha egy foglalt fél valaki másra vágyik, de ha ezt nem jelenti be egyből, az nem vágyik eléggé a másik félre, vagy gyáva. Nekem egyik férfi sem kellene, remélem a te szerelmed "csak" gyáva. Ugyanilyen gyáva lesz majd veled is, illetve már most is az, hisz nem mer borítani.
Én max a szülés utáni 6 hétig várnék. Elintézik az apaságit, megkapja a pasi a közös felügyeletet, utána már csak nehezen viheti el az anya a gyereket külföldre, csak az apa beleegyezésével. Nálunk még csak nem is közös a felügyelet, mégis kell hozzá az apa beleegyezése, ha külföldre akarok kirándulni a gyerekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!