Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?
Nem ítéllek el kérdező.
Hasonló helyzetben vagyok én is, több mint három éve, annyi különbséggel, hogy mi már 50 felé haladunk, nagy gyerekekkel. Engem is kezd kikészíteni a képmutatás a világ felé, példás férj, példás család stb.
Ahol ennyi ideje tart a viszony, ott már érzelmek vannak, bárki bármit mond. És nem a harmadik fél szedi szét a családot. Azt megtette a pasi, senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, amikor más nőhöz ment.
Kérdező, én a helyedben kipakolnék a nőnek mindent. Mi történhet? A pasi nem áll többet szóba veled, elveszíted? Na és aztán...már így sem a tiéd, ennél jobban nem tudod elveszíteni.
A pasi mit mond, ezek után is maradj meg neki, vagy mit akar?
Egyébként azt sem értem, ha eddig nem volt gyerek, miért nem lépett?
Nem akarja,hogy én is ott legyek neki, kb kéthetente,,szakítunk,,de nem bírjuk egymás nélkül, és mindig folytatódik ahol abbamaradt.szerintetek őt szereti?
És utolsó válaszolo te miért nem mondod el a feleségenek? Én nem tudnám megtenni,mert tudatosan ő soha nem csinált semmi rosszat nekem,és nem tudnék visszaélni senki bizalmával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!