Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?

Figyelt kérdés
Ez nem képmutatas szerintetek?ismerek egy ilyen férfit,és nem bírom végignézni ahogy játsza a minta férfi szerepet,a barátnő meg mit sem sejt...
2018. febr. 16. 19:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Amugy neked mit mond? jon a baba de azert maradj meg a hatterben??? Vagy 3l akarja hagyni a not?
2018. febr. 16. 22:00
 22/52 anonim ***** válasza:
En kiadnam az útját!!!!Te is jobban jarsz!!! hidd el,kell egy ilyen aki hazudik neked is meg a masik lanynak is????ennel tobbet kell h erdemelj te is°°!!
2018. febr. 16. 22:04
 23/52 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el kérdező.

Hasonló helyzetben vagyok én is, több mint három éve, annyi különbséggel, hogy mi már 50 felé haladunk, nagy gyerekekkel. Engem is kezd kikészíteni a képmutatás a világ felé, példás férj, példás család stb.

Ahol ennyi ideje tart a viszony, ott már érzelmek vannak, bárki bármit mond. És nem a harmadik fél szedi szét a családot. Azt megtette a pasi, senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, amikor más nőhöz ment.

Kérdező, én a helyedben kipakolnék a nőnek mindent. Mi történhet? A pasi nem áll többet szóba veled, elveszíted? Na és aztán...már így sem a tiéd, ennél jobban nem tudod elveszíteni.

A pasi mit mond, ezek után is maradj meg neki, vagy mit akar?

Egyébként azt sem értem, ha eddig nem volt gyerek, miért nem lépett?

2018. febr. 17. 05:10
 24/52 A kérdező kommentje:

Nem akarja,hogy én is ott legyek neki, kb kéthetente,,szakítunk,,de nem bírjuk egymás nélkül, és mindig folytatódik ahol abbamaradt.szerintetek őt szereti?

És utolsó válaszolo te miért nem mondod el a feleségenek? Én nem tudnám megtenni,mert tudatosan ő soha nem csinált semmi rosszat nekem,és nem tudnék visszaélni senki bizalmával..

2018. febr. 17. 06:27
 25/52 anonim ***** válasza:
87%
Bennem már nagyon érik, hogy kipakolok. Egyelőre megvan a jó okom, hogy miért nem. Kivárom a megfelelő pillanatot. Sokat vacilláltam mit tegyek. Végül is engem az a nő nem bántott. De senki nem tartott pisztolyt a férje fejéhez sem, hogy hozzám jöjjön. És úgy döntöttem, nem nekem kell a feleségre tekintettel lennem, hanem a férjének. Ha ő nem teszi én miért tenném. Ha fél elmondani otthon, majd megteszem én.
2018. febr. 17. 06:52
 26/52 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy nem te teszed tönkre a kapcsolatot, hanem ő.de mit érsz el vele ha elmondod?
2018. febr. 17. 07:41
 27/52 anonim ***** válasza:
91%
Egyik ismerosom az kiborult egy ev után,a sok hazudozas után! Mikor végzett a munkahelyén,oda ment cimre ahol laknak becsongetett es beszamolt a felesegnek!Azota egyutt van a pasival! Ha nem őt valasztotta volna akkor meg egyértelmű,h nem kar érte! A kérdező szerintem azert nem mer boritani mert titkon tudja nem ő lesz a befutó.De akkor meg mi ertelme pazarolni az eveket?Akkor lehet elhuzodik meg 3 evig es akkkr maradsz hoppon.En sem itelem el a 3 ik felet ,de nem ertem miert nem lehet azt a férfit valasztas elé,állítani??? miert huzodik meg a hatterben egy nő? miert aszisztalja a pasinak ezt a menetet?? Ha szereted igen is valasztas ele kell tenni!! Szeretsz van 2 heted dönts!!! ha nem teszi ugye egyértelmű h ki mellett döntött.Nem kene egy nőnek sem turnie a masodhegedus szerepet!!!
2018. febr. 17. 07:42
 28/52 anonim ***** válasza:
Es akkor fogod ezt megbanni ,hogy vársz ra amikor elmulik a rózsaszín köd! Jonnek az ünnepek ő elmegy a masik nővel szavad nem lehet,Te meg varod ,hogy mikor tud ujra elszokni! gondolj bele jon a baba veluk lesz otthon nem sokat fogod látni! de ha be ered ennyivel az már teged minősít. A pasi azert nem is dont mert látja ,hogy ez nagyon jól működik.A 3 fel csendben tűr ,akkor minek tenni barmit is.
2018. febr. 17. 07:46
 29/52 anonim ***** válasza:
#26# nak tobb esze van!! Mert semmi ertelme várni,azzal csak időt huzol.Aki szeret az dönt ezt értsetek meg! Láttam már,olyan part akik 15 éve szeretok!!!! egy szallodaban dolgoztam ,heti 3 szor jöttek.Es akkor mondta a tulaj ,hogy 15 éve oda járnak.Láttam már talpra esett nőt is aki megmondta,2 hónap után h nem lesz potkerék! vagy ő vagy akkor tűnes!
2018. febr. 17. 07:50
 30/52 A kérdező kommentje:
Perszehogy tudom,hogy nem én leszek a befutó.hulye is lenne engem választani.azzal ha engem választana,lemondana a gyerekerol,mivel a nő visszaköltözne a szüleihez,akik külföldon elnek.a gyerekrol lemondani nem fog,ami teljesen érthető,de mi meg nem tudunk elszakadni egymástól.de viszont nem értem,hogy tud így élni,hogy otthon meg játsza a minta férfi szerepet
2018. febr. 17. 08:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!