Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az olyan férfiról aki hosszú ideje csalja a terhes barátnőjét, de mégis apás szülést akar?
Figyelt kérdés
Ez nem képmutatas szerintetek?ismerek egy ilyen férfit,és nem bírom végignézni ahogy játsza a minta férfi szerepet,a barátnő meg mit sem sejt...2018. febr. 16. 19:38
11/52 anonim válasza:
A kérdező ugy tette fel a kérdést,hogy nem birja vegig nezni ahogy jatsza a pasi a minta ferfi szerepet....akkor miert nem talal ki
12/52 anonim válasza:
az egészségügyi ürítés,nem azonos az érzelmi árulással.
így nem látom be miért lenne fura az apás szülés a részéről.
a ri-bancok szopják a farkát,szétkeféli őket,élvezkedik rajtuk,semmit sem jelentenek mint pillanatnyi örömöt ami egy óra múlva már eszébe sem jut.
a kiválasztott,az egyetlen viszont az élete párja és a gyermeke anyja,logikus hogy ott lesz a nagy pillanatban.
13/52 anonim válasza:
Utolsó nagyon igazad van! Attol még nem szép,ez a viselkedés mert két ember vállal gyereket,es ha a terhesseg alatt barmi van ami miatt nem mukodik a szex nem kéne,félre dugni
14/52 A kérdező kommentje:
Igen,én vagyok a szerető,de nem akartam hogy mindneki ítélkezzen.es eddig sem bírtam,de most már főleg nem bírom végigcsinálni,hogy megtudtam,hogy ennyire szoros köztük a kapcsolat.es nem vagyok ri_banc,érzem hogy szeret ő is engem,es pontosan azert érint ennyire erzekenyen,hogy ezt az információt megtudtam...
2018. febr. 16. 21:08
15/52 anonim válasza:
Jó de most tényleg mit akarsz egy olyan férfitól akinek most lesz családja? Persze szereted, meg azt gondolod ő is téged, de szerinted milyen jövője van ennek? Mi értelme?
16/52 anonim válasza:
En nem itelkezem,feletted.De szerinted ha most lesz gyerekuk akkor szeret teged?? Miota vagytok egyutt??Ezt a pasit se ertem ,szerelmet hazudik a szeretonek es kozben jon a gyerek a felesegevel.....
17/52 A kérdező kommentje:
Egy éve tart.de szex csak pár hónapja kezdődött.a gyerek nem volt tervezett az ő részéről,a barátnője nem vette be a fogamzásgátlót
2018. febr. 16. 21:31
19/52 anonim válasza:
De akkor ezzel vallalta hogy vele is le fekszik!meg ha nem akarnak a babát el vetetnek!!! a mai vilagban mar nem lehet pasit ezzel megfogni.Ez a pasi hazudik neked az biztos,mett ha teged szeretne nem fekudne le a masik lannyal ,baratno vagy felessegel,es elhagyna!!!!
20/52 anonim válasza:
Ez egy nagyon gyenge kamu szöveg. Neeem nem en akartam csak a gólya hozta. Na hogyne. Mert az tök hihető, hogy azok után, hogy átejtették és gyerek lett az akaratán kívül, mégis tök simán vele marad, mikor már amúgy is mást szeret. És meg apás szülés is lesz. Hát igen, ez tök logikus..... Háaat azt kell mondjam te nagyon csúnyán át vagy verve a palánkon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!