Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem barátja látott mással csókolózni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van szeretőm, jól titkolom. A párom karácsonykor jegyzett el, akkor még minden tökéletes volt. Azóta megromlott a szexuális életünk, de párként helyt áll. Óvatlan voltam és a szeretőmmel az utcán csókolóztunk. Okosabb is lehettem volna, mert egy kisvárosban lakom. A vőlegényem barátja arra járt. Valószínűleg látott, de nem vagyok biztos benne. Gyorsan elment. Azóta eltelt egy hét, de ő nem árult el. Szerintetek nem is fog? Vagy beszélnem kéne vele erről?2018. febr. 16. 15:39
2/17 anonim válasza:
Köpj fel, és állj alá! És bontsd fel az eljegyzést.
3/17 anonim válasza:
Ülj be egy kaspóba, egyél virágföldet, néha öntözd meg magad, és várd meg, hátha kinő a gerinced.
4/17 anonim válasza:
A vőlegényeddel beszélj erről.
Valószínűleg már tud róla, csak kivár, és bizonyítékot keres.
5/17 anonim válasza:
Menj el cirkuszi látványosságnak "Nyúlgerincű Ingyen Pi-na" néven.
6/17 anonim válasza:
Ahogy a 2. írja, köpd pofon magad. Mert a párodtól még azt sem érdemled meg, h ő leköpjön...
8/17 anonim válasza:
1) szégyeld magad nagyon mélyen
2) bontsd fel az eljegyzést, ha már most nem kielégítő a szexuális életeteket és megcsalod, akkor nincs jövője
9/17 anonim válasza:
"Valószínűleg látott, de nem vagyok biztos benne. Gyorsan elment. "
Gyájj, te férfibűvölő! :3 Ismét egy gyönyörű karácsonyi eljegyzésnek lehettünk szemtanúi. Hárman párban, vagy ki tudja, hányan. XD
22/N
10/17 anonim válasza:
nagyon nem romolhatott meg a szex köztetek kevesebb, mint 2 hónap alatt.
Miért mondtál igent, ha nem szereted és megcsalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!