Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom látott mással csókolózni?
A barátom állítólag látta,hogy én megcsókolom az egyik férfi ismerősömet. A párom az euronicsben dolgozik jelenleg és én bementem ide délután. Nem találkoztunk egymással,tudtam,hogy valahol itt lehet hiszen munka ideje van,de lehet más vendégnek segített valamiben. Én egy ismerösőmmel mentem. Laptopot néztünk és az én gépemért mentünk ami az euroniccsal szemben volt, javítattni akartam,de egy srác ingyen megcsinálta a javítást. Ez egy kisebb számítógépes bolt volt. Nem tudom pontosan mikor és mit láthatott a barátom,de azt mondta,hogy a túloldalon látott engem,hogy beszélek az ismerösőmmel és megöleljük egymást aztán megcsókoltam a férfit. Mi valóban elköszönéskor megöleltük egymást,de puszit nem is adtam neki csókot??? Még csak az arcunk sem ért össze. Fúj,istenem az egésztől undorodom. Sosem lennék képes ilyenre. Nem csaltam meg senkivel sem. Tükörbe nem tudnék nézni. Szerintem a barátom valamit nagyon rosszul látott. Amikor megkérdezte az,hogy mi volt az nap az egész?? Inkább vádolt és nem akart nekem hinni. Most adott nekem még egy esély. Istenem,ez nagyon viccesen hangzik. Adott nekem egy esély. Közben semmit nem tettem! Ő látott mást vagy nem tudom. Gondoltam ha már ilyen hamar túlléptünk ezen akkor nem fogom tovább hajtogatni az igazamat,mert csak rosszul jövök ki belőle. De aztán rosszul esett közben,hogy nem hisz nekem. Most meg azt látom rajta,hogy bizalmatlan lett. Nem mondja ki,hogy mi a baja velem. De például azt mondta,ha a gépemet még egyszer megnézik vagy szervízbe kell vinni akkor majd ő mind ezt megoldja. Aztán beszéltük azt is,hogy áthívjuk pár barátunkat majd csinálunk finom kajákat. De úgy volt hogy nekem jönne ez a férfi ismerősöm is. Amivel semmi baja nem volt korábban. Aztán most kitalálta a barátom,hogy miért nem tudjuk ezt megvalósítani. Szerintem csak miattam csinálja ezt. Vagy én is képzelődöm mint ő? Hogy lehet ennyire vaksi? Senkire rám sem nézek mellette!
Most tegyek még egy próbát,hogy elmondjam tévedett. Vagy mit csináljak? Olyan tanácstalan vagyok. Nem szeretek vele veszekedni főleg nem ilyen kínos témákról ráadádul ennek semmi valóság alapja nincs. Sosem csókoltam meg senkit. Ő meg olyanokkal jött,hogy " DE kérlek NE hazudj nekem!" "de láttalak titeket" "hülyének nézel?" "megcsókoltad" "megölelt téged" "hát pedig nagyon jól éreztétek magatokat" stb. Az ismerősömnek megsem akarom említeni,hogy mit feltételez a barátom. Nevetségesnek tartaná szerintem.
Nincs valami rejtegetni valója?
Eddig is ennyire féltékeny típus volt?
Mond meg az igazat ölelés volt csak de csók nem, és rosszul láthatta.
Mond hogy ez így van.
Amúgy az ölelésre is féltékenyek általában az emberek.
Nagyon birtoklóak az emberek és olyan könnyen elcsábul pár ember.
Téged zavarna ha párdat megöleli egy csaj?
Beszéljétek ezt meg ha úgy van lemondhatst az ölelésesdiről a kedvéért ha akarsz ilyet és akkor látja hogy áldozol érte de azért el kell mondanom hogy bízhatna benned és a féltékenykedése nem jó de mondjuk legalább szeret.
Mindenképp beszéljétek meg és aálj ki őszintén az igazad mellett.
Mert megrontja a kapcsolaot másképp..
Dehogy zavar:)
Sosem zavart! Ő nem az az ölelkezős fajta. Női ismerőseiről nem tudok sokat,de láttam akit már megölelt. Inkább férfi barátokról tudok azokkal kézfogás vagy ilyen férfias féloldalas ölelés,hátbaveregetés. Ez sem zavar,de az se ha nőt ölel meg. Láttam már és természetesnek tartom. Ha neki egy közelebb álló személy az illető akkor nyugodtan megölelheti.
Ilyenekről is tudunk és beszéltünk már. Őt sem zavarja. Legalábbis ezt mondta. Mostanáog sosem jegyezte meg,hogy pl láthatóan nagyon jól éreztem magam vele meg még megis öleltem aztán csók. De az ölelésen is kiakadt szerintem.
Megpróbálom vele megbeszélni újból majd.
Nagyon fura akkor ez a viselkedése.
Nem lehet, hogy stresszel valami miatt?
Egyébként ha ő ezt látta, miért nem ment oda hozzád?
" Most adott nekem még egy esély. Istenem,ez nagyon viccesen hangzik. Adott nekem egy esély." - ez tényleg röhejes.... nincs ötletem, ha hallgatsz erről, azt beismerésnek veszi, és még évek múlva is a szemére hányja.
Szóval jobb lenne mégis elülni, hogy ne nézzen se ribinek, se hazugnak, ha nem megy neki, akkor meg vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!