Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem lesz valaha baratom? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem lesz valaha baratom? Én is viszont meselhetem majd a barataimnak hogy "ohh olyan jó volt vele csókolózni".

Figyelt kérdés

15 eves vagyok, a legtöbb baratom is velem egyidős, es mostanaban csak azt hallgatom hogy kinek milyen volt az első csók, hogy mennyire Boldogok attol, hogy most először igazán szerelmesek. Én Örülök a boldogsaguknak, meg minden, de amikor mar a sokadik embertől kérdezem meg hogy"na es nehez volt ? Jo érzés? Akkor ti most együtt vagytok?...." az mar sz@r érzés

felek hogy lemaradok, persze meg fiatal vagyok de én majd 20 évesen elem at amit ok mar most? Es ha Megkérdezem hogy nekem ez miert nem jön ossze akkor egyhangúan azt valaszoljak hogy legyek bátrabb, magabiztosabb, es hogy ne mondjak ki mindent amire gondolok...

igazuk lehet mert én tenyleg az a nehezen baratkozos, csendes, könyv mániás lany vagyok... Ezért nem keltem fel senki érdeklődését. Egyszeruen elveszek a hangos, nyitott, bátor emberek tömegében. Es aki pedig felkelti az én érdeklődésemet az pedig vagy nem vesz észre, vagy ő is ugyanúgy el van a sajat kis világában. Nem a tökéletes külső vonja magára a figyelmemet, hanem akár egy részlet egy beszélgetésből(ha mondjuk valami olyan témát hallok ami érdekel) vagy ha valaki olvas, esetleg latszik rajta hogy olyan nem is tudom milyen, de mindig felfigyelek a hullámos hajú, szemüveges, kicsit esetlen fiúkra. Mintha rajuk lenne irva hogy *gamer*. Szoval ja. Igazabol csak annyi a kérésem, hogy valaki nyugtasson meg hogy nem vagyok lemaradva. Amit én is marhára tudok, de idegesít ez az egész.

2015. jan. 2. 22:55
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
Nem vagy lemaradva, nyugi. Az élet nem verseny. A szüzességed elvesztésére is így fogsz majd gondolni ??
2015. jan. 2. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, vagyis szerintem nem. Csak van annyi eszem hogy arrol nem igy fogok gondolkodni, ezzel se vagyok ugy hogy oke akkor most kell gyorsan valaki. Csak hat na. De teljesen igazad van! Koszonom.
2015. jan. 2. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vagy lemaradva! :) Én is 15 vagyok, és oké most alakuk valami, de ha esetleg nem jön össze sem érezném úgy hogy le vagyok maradva bármivel is :) Majd ha lesz valaki aki tetszik neked és te is neki összejöttök. De nagyon fontos hogy magad miatt és ne mások követéséért tedd azt!
2015. jan. 2. 23:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2015. jan. 2. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha velem jönnél össze nem mesélhetnéd hogy milyen "jó" volt inkább hogy milyen rossz-
2015. jan. 2. 23:57
 6/6 Clay Morrow ***** válasza:
Nem maradsz le semmiről, nyugodj meg. 20 èvesen is csinálhatod, csak a mai hülye berögződott társadalom szemszögèből ciki vagy gáz ha nem nyaltál min. 3 emberrel 16 èves korig.
2015. jan. 3. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!