Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy bűn egy kicsit élveznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn egy kicsit élveznem az életet?

Figyelt kérdés
Hamar megházasodtam. Szerettem a férjemet, de én romantikusabb és szenvedélyesebb vagyok. A hétköznapi dolgokban mindent megad nekem. Nagyon bújós, de abból általában nem lesz szex. Nagyon leritkultak az együttléteink, nem tudtunk rajta segíteni.Már nem vonzódom hozzá, de emberileg szeretem. A férjem 38 éves, én 28. Vsn egy gyerekünk is, miatta se válnék el. Ismerek egy fiút, ő 23 éves. Teljesen magával ragadott, hogy ő mennyire szabadságvágyó, imádja az élvezeteket, művelt, és jóképű. A munkám miatt muszáj vele gyakran találkoznom. Már kétszer lefeküdtem vele. Utána elmondtam neki, hogy ezt nem szabadna, a férjem jó hozzám. Ő ezt megérti, jól kijövünk. De szerinte élvezhetném jobban az életemet, ezzel nem ártok senkinek. És ha belegondolok, lehet mindenkinek így lenne a legjobb.

2018. febr. 15. 16:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem bűn,csak r_banc vagy. Nincs abban semmi szégyen.
2018. febr. 15. 19:28
 22/24 anonim ***** válasza:

23èvesen persze hogy szabadságvágyó vagy mi a szösz,meg hogy imádja az èlvezeteket...

Nem értem minek vagy a pároddal? Azèrt,mert mint ember szereted? Hagyjuk már...

Kinek jo ez az egész? Miért nem beszéled meg vele a próblémát,próbáljátok megoldani?

Ha meg nem lehet / nem akarod miért nem hagyod,hogy Ő is meg Te is boldog legyél mással?

2018. febr. 15. 23:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Nőként -és exszeretőként- mondom hajjjrááááááááá. Bűn, de meg fogsz bűnhődni, ...más csak álmodozik erről... :DDD

Viccen kívül hazug ember és sánta kutya... a gyereked megutálhat. Megéri???????? Főleg egy 23 éves túlvezérelt farok miatt, szidjuk már őt is ne csak téged k..vázzanak itt. Máshogy nem is értenek.. Az a fiú veszélyes, nem diszkrét, fiatal még nem érzi át ő nem veszíthet!!

2018. febr. 16. 08:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Érdekes én több középkorú vagy idősebb párról tudom, hogy a kapcsolatuk egy bizonyos szakaszában a HÖLGY félrement. Aztán mikor lecsengett ez az időszak (vége lett a szeretővel) éltek (élnek) tovább. Talán még boldogabbak is mint azelőtt. Az ember sokszor akkor becsüli a társát amikor rájön az a harmadik sem jobb vagy nem szereti annyira mint a társa. Majd nálad is lecseng a fiatalabb iránt érzett szexuális vágy és elképzelhető hogy akkor lesz a kapcsolatod az igazi a férjeddel. A gyakori megcsalás rovatában pedig válaszolóként csak szentek fordulnak elő. Nem is értem miért járnak ide botránkozni, szidalmakat osztogatni. Kicsit furcsa!
2018. febr. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!