Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy bűn egy kicsit élveznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn egy kicsit élveznem az életet?

Figyelt kérdés
Hamar megházasodtam. Szerettem a férjemet, de én romantikusabb és szenvedélyesebb vagyok. A hétköznapi dolgokban mindent megad nekem. Nagyon bújós, de abból általában nem lesz szex. Nagyon leritkultak az együttléteink, nem tudtunk rajta segíteni.Már nem vonzódom hozzá, de emberileg szeretem. A férjem 38 éves, én 28. Vsn egy gyerekünk is, miatta se válnék el. Ismerek egy fiút, ő 23 éves. Teljesen magával ragadott, hogy ő mennyire szabadságvágyó, imádja az élvezeteket, művelt, és jóképű. A munkám miatt muszáj vele gyakran találkoznom. Már kétszer lefeküdtem vele. Utána elmondtam neki, hogy ezt nem szabadna, a férjem jó hozzám. Ő ezt megérti, jól kijövünk. De szerinte élvezhetném jobban az életemet, ezzel nem ártok senkinek. És ha belegondolok, lehet mindenkinek így lenne a legjobb.

2018. febr. 15. 16:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%

Ez jó, viszont eközben folyamatosan küzdened kéne, h minden jobv s jobb legyen a kapcsolatodban. Ebben tudok segítenic mert amiket leírtál, nem csak változtathatóak, de könnyedén változtathatóak.

Ha nincs bennetek hajlandóaság, vigyázz, ne derüljön ki, e kapcslalt ne redukálja a többit.

Végtelen szeretetem kísér.

2018. febr. 15. 17:27
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Csak annyira bűn, hogy egyes országokban halálra köveznének érte.

Mindent kockára tettél a pillanatnyi élvezetért.

Idő kérdése, hogy mikor buksz le.

A 23 éves kiscsávó röhögve meséli minden haverjának, hogy milyen pózokban kúrt rongyosra: nagyon romantikus...

Munkahelyen nincs titok.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mihez fogsz kezdeni válás után.

2018. febr. 15. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
A férjed egy fatökű,ráadásul öreg is hozzád,nem csodálom hogy nem kívánod.Beszéld meg vele hogy nyitott kapcsolatot akarsz.
2018. febr. 15. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Semmi rosszat nem csinálsz, a férfiak kb. joguknak tekintik házasságban félrekúrni, ha két napig nincs szex vagy esetleg nem szopod le minden nap, netán csak havonta egyszer engeded az anált... Ezek mind automatikusan azt jelentik a férfiak fejében, hogy na, most megcsalhatom az asszonyt és egy szava sem lehet!

Ugyanezt természetesen megteheted te is, ha ők is, csak az ellen szeretnek hőbörögni, mert sérti a kis egócskájukat.

2018. febr. 15. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom a férjedet hogy egy ilyennel van együtt.A gyereknek meg ha szétmennétek akkor magyarázd el az okát hogy viszketett neked s félrekeféltél.
2018. febr. 15. 17:33
 16/24 Hans Pötterman ***** válasza:
74%
Gerinctelen sunyi riherongy vagy. Remélem,minél hamarabb lebuksz. Anyaként azért remélem még valamelyest helyt állsz,ha már feleségként elbuktál.
2018. febr. 15. 17:49
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Ha a férjed "jó hozzád" és jól kijöttök, az nem egy házasság, sem egy párkapcsolat. Ezeknek a jó szex is az alapja. Nektek semmi dolgotok már egymással, ha ez nincs meg. Ha te már másra vágysz, akkor a meglévő dolgot le kéne előbb zárni (=elválni), majd keresni valaki mást, akivel működik minden. A 23 éves srác addig lesz veled, amíg ágyba bújsz vele, egy anyukára gyerekkel neki nincs szüksége szerintem.

Ha a férjed csinálná ugyanezt veled, akkor már minden utolsó szemétládának elhordanád őt, nemde?

35/N

2018. febr. 15. 17:52
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

A háta mögött csalni gerinctelenség, szóval ha kicsit is szereted, akkor ezt hagyd abba.

Esetleg csak úgy hozd fel mellékesen, hogy nem őrület, hogy manapság egyre nagyobb mánia az ilyen cuckold kapcsolat, meg egyre többen vannak nyitott kapcsolatban, aztán ha már láttad a reakcióját, tudni fogod, hogy felhozd-e egyáltalán a témát.

2018. febr. 15. 18:22
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem kellett volna egyből félrekúrni, de mindegy, megtörtént. Ezt ne mondd el neki, de kezdeményezz egy beszélgetést arról, hogy mivel romokban hever a szexuális életetek, te megoldást szeretnél találni erre, és a nyitott kapcsolatra gondoltál.

Valószínűleg bele fog menni, mivel ahogy #18-as is írta, manapság tényleg nagy divat a cuckold fétis a férjedhez hasonló, bújós, fél-impotens balf..szok körében.

2018. febr. 15. 18:36
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az a bűn hogy mögötte csinálod, illetve hogy amit nyújt arra igényed van, de másra is.

Légy nő, mondd el neki mi a helyzet. Ebből lehet az is hogy belemegy hogy mással is legyetek, vagy elváltok.

Ne használj ki senkit, mert neked most így a legjobb...

2018. febr. 15. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!