Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégsem tud rólam a felesége?
Figyelt kérdés
Az elejétől tud rólam állítása szerint,csak a gyerekek miatt kivár,hogy eltűnjek. Mondtam neki hogy semmi gond,folyamatban van a válás úgyis (állítása szerint),elmegyek hozzájuk,összeismerkedem a nővel is,mégiscsak velem is lesznek a gyerekei és jobb tudni milyen nevelési elveket vall meg ilyenek,jobb nem egymás torkának esni hanem civilizált kapcsolat vele is (nem baráti,csak semleges)(ez már rég kihűlt házasság volt,ténylegesen külső szemmel is,mindkét család tudta hogy már vagy 10éve csak vegetálnak egymás mellett.nem ezzel van a gond) és erre a párom kifakadt, hogy ne keverjem a szrt. Nekem ez furcsa volt és elgondolkodtató..mi a keverés ha úgyis tud rólam évek óta? vagy mégse?
azért gondolkozzál már, jön egy idegen nő, aki a férjemmel dug, hogy majd ő hogy akarja nevelni az én gyerekeimet...még ha a dugás felett szemet is hunynék, de biztos nem az ágybetéttel beszélném meg a gyerekek dolgait
2018. febr. 1. 14:46
12/23 anonim válasza:
A feleség valószínűleg aznap hallott volna először arról, hogy ő éppen válik.
2018. febr. 1. 14:49
13/23 anonim válasza:
Mond hogy csak viccelsz :D
2018. febr. 1. 20:42
14/23 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla hogy az alkoholista anyuka mellől menekült a férje. A terhessége alatt is kartonszámra itta a sört meg a töményt. Sérült is mindkét gyerek. Majd ejtek érte egy könnycseppet ha lesz időm. Az itt jelenlévőket komolyan nem érdekelné kikkel van a gyereke a láthatásos hétvégéken? Engem azért érdekelne ki a születendő gyerekem testvéreinek az anyja.
2018. febr. 1. 20:54
15/23 anonim válasza:
Hujuj, téged aztán jól bevittek a Meseerdőbe :D. Azért a nagy alkoholizmusban a pasid mégis csinált neki két gyereket... :D.
2018. febr. 1. 20:59
16/23 A kérdező kommentje:
arra sétáltam valamelyik nap és egyik csöcsén a gyerek a másikban meg a piásüveg. Ez a része tuti nem kitaláció.
2018. febr. 1. 21:02
17/23 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar hogy csinált. Egészségére. Amióta velem van nem csinált.
2018. febr. 1. 21:04
18/23 anonim válasza:
Itt aztán kilóg a lóláb. Megy a.ferdítés tendesen. :) A leírásban még azt ecsetelted, hogy vagy 10 éve vegetálnak, meg évek óta tart a viszonyotok, most meg a "csecsén lóg" a gyerek? Mert akkor az igen fiatalka lehet.
Az meg téged is minősít, hogy olyan emberrel vagy, aki alkesz nőnek csinál gyerekeket, és hagyja is, hogy terhesség alatt igyob, mindkét ízben is. Na meg ha annyira alkesz, akkor nem is kéne rá hagyni a gyerekeket, inkább az apának kellene felvállalni, nem?
2018. febr. 1. 21:14
19/23 anonim válasza:
Buta k.r.va vagy.
A draga szeretodnek orvoshoz kellett volna vinni a nejet, mert tudod:,jobsn rosszban egeszsegben BETEGsegben.
Cssk hat konnyebb volt beku,rvazni. Ja mert igen. Az vagy. Óó istenem, az ilyet mint te fellogatnam a kislabujjanal fogva. Mutogathatsz barkire, te ugyis a 2. Maradsz, a ringy.o
2018. febr. 1. 21:16
20/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,ha elgurult a gyógyszered kérlek fáradj el a patikába egy másikért. Az újabb gyerek egy random pasié,dns teszt szerint semmi közünk hozzá. És akkor lehet anyukát is kvázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!