Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégsem tud rólam a felesége?
Figyelt kérdés
Az elejétől tud rólam állítása szerint,csak a gyerekek miatt kivár,hogy eltűnjek. Mondtam neki hogy semmi gond,folyamatban van a válás úgyis (állítása szerint),elmegyek hozzájuk,összeismerkedem a nővel is,mégiscsak velem is lesznek a gyerekei és jobb tudni milyen nevelési elveket vall meg ilyenek,jobb nem egymás torkának esni hanem civilizált kapcsolat vele is (nem baráti,csak semleges)(ez már rég kihűlt házasság volt,ténylegesen külső szemmel is,mindkét család tudta hogy már vagy 10éve csak vegetálnak egymás mellett.nem ezzel van a gond) és erre a párom kifakadt, hogy ne keverjem a szrt. Nekem ez furcsa volt és elgondolkodtató..mi a keverés ha úgyis tud rólam évek óta? vagy mégse?
Fáj olvasni, hogy meddig lehet palimadárnak nézni egyes nőket.
Hidd el, ha egy férfi akar téged, akkor elválik. Nem évek, hanem legfeljebb néhány hét leforgása alatt. Attól függetlenül fizeti a gyerektartást, és tudja is tartani a kapcsolatot a kicsikkel.
Téged évek óta hitegetnek, és még csak most tűnt fel.
Úgy gondolod, hogy ha a felesége tudna rólad, akkor simán elfogadna, és nem lett volna még nagy botrány belőled?
22/N
2018. febr. 1. 12:54
4/23 anonim válasza:
Jó vastag bőr van a képeden. Simán oda mennél a szeretőd feleségéhez dumcsizni, a férjéről meg a gyerekeiről. Tőlem nem távoznál vígan, kisanyám.
2018. febr. 1. 13:11
5/23 anonim válasza:
Mióta vagy együtt a férfival?
Szerintem beetet ezerrel. Nem láttál semmi hivatalos papirt róla, hogy válnak.
Szerintem a feleség tudhat rólad, csak a bökkenő ott van, hogy a pali etet a válással, meg hogy össze fogtok jönni tartósan, És ezt évek óta elhiteti veled. Ez szomorú
2018. febr. 1. 13:27
6/23 anonim válasza:
hogy tudná már rólad?
szerinted milyen nő benne ebbe bele?
szerető vagy, nem válik, otthon valszeg kevés a szex
2018. febr. 1. 13:28
7/23 anonim válasza:
Mióta tart a viszonyotok? Szerintem te jól át vagy verve, (mint úgy általában a szeretők), vagy nem tud rólad, vagy nincs is válás, vagy mindkettő.
2018. febr. 1. 13:31
8/23 anonim válasza:
De undorító a pasas.. erre dobtál ki éveket.. hát sajnálom is, meg nem is.
2018. febr. 1. 14:00
9/23 anonim válasza:
Te komolyan elhitted, hogy majd a felesegenek beszelget a vadiuj ingyen pinajarol? :D
2018. febr. 1. 14:01
10/23 anonim válasza:
Ha hozzam jonnel kerdezgetni a gyerekem neveleserol, es lenne pofad azt mondani, h veled is lesz a gyerekem..en ugy kioktatnalak,hogy az ajton mar nem jutnal ki. Elvagy varazsolva. Mennyi szutyok no letezik,es le is irja..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!