Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne, ha gyereket vár a felesége?
Két éve együtt vagyok egy nős pasival. Amikor felköltöztem Pestre az egyetem miatt,akkor sokat segített nekem. Teljesen az esetem volt és azt hiszem én is neki. Nem néztem ki magamból,de engedtem a közeledésének. Rengeteget beszélgetünk,randizunk,jókat szexelünk. Eddig nem zavart annyira,hogy van felesége,bár nyilván kicsit fájt. Most viszont mesélte,hogy a felesége terhes és nagyon fel volt villanyozva. Gondolom utánam is megcsalná a feleségét. De egy gyerek túl nagy felelősség,nem akarom,hogy azért nőjön fel apa nélkül,mert lebukunk. De nagyon szeretem ezt a pasit,azóta csak sírok és semmi másra nem tudok gondolni.
21l
Ha most azt írom, igen, hagyd a fenébe, akkor tényleg befejezed a viszonyt?
Kérdező, koptasd le, te meg felejtsd el. Gondolom bele vagy zugva, de adhatnal neki egy esélyt, hogy normális életet elhessen.
Jól gondolod, te lelépsz, lesz másik nő. Ahogy látom, csak jól akarod érezni magad és nem férjnek megszerezni. Akkor nem látom értelmét, hogy lelépjél. Komoly kapcsolatot, hosszú távra párt akarsz már most, akkor lépjél le.
Nekem is voltak hasonló kapcsolatok. Mind tudta, ez mit is jelent.
Ahahahahhhhh
Egy újabb gyöngyszem! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!