Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne, ha gyereket vár a felesége?
Figyelt kérdés
Két éve együtt vagyok egy nős pasival. Amikor felköltöztem Pestre az egyetem miatt,akkor sokat segített nekem. Teljesen az esetem volt és azt hiszem én is neki. Nem néztem ki magamból,de engedtem a közeledésének. Rengeteget beszélgetünk,randizunk,jókat szexelünk. Eddig nem zavart annyira,hogy van felesége,bár nyilván kicsit fájt. Most viszont mesélte,hogy a felesége terhes és nagyon fel volt villanyozva. Gondolom utánam is megcsalná a feleségét. De egy gyerek túl nagy felelősség,nem akarom,hogy azért nőjön fel apa nélkül,mert lebukunk. De nagyon szeretem ezt a pasit,azóta csak sírok és semmi másra nem tudok gondolni.
ha te dobod, talál mást, vagy lehet van neki több szexpartnere is.
keress egy egyedülálló pasit, aki veled akar lenni, nem titokban néha megdugni
2017. okt. 10. 13:19
12/25 anonim válasza:
Nagyon elszomorító ezt olvasni.. Az a nő terhes. Ez neked nem jelent semmit? Te akarsz gyereket? Képzeld el, szerelmes vagy egy férfiba, feleségül vesz, éppen a gyerekét várod és kiderül, hogy ÉVEK ÓTA csal egy 21 éves lánykával. Azt mondod nem akarod, hogy a gyerek ezért apa nélkül nőjjön fel, az belefér neked, hogy olyan apuka neveli majd, aki megcsalja az ő anyukáját? Mást dugogat addig, amíg az anyukája őt világrahozza?! Ha olyan szerelmes vagy belé akkor menj át hozzájuk, csöngess be és mond el ezt így, utána majd örökre együtt lehettek, amíg téged is meg nem csal. Ha pedig azt gondolod komolyan, hogy utánad is megcsalná mással, akkor Te is belátod, hogy annyira nem vagy fontos neki, bár számomra ez már ott kiderült, hogy felvillanyozva meséli neked, hogy gyereke lesz mástól. Ritka gusztustalan.
2017. okt. 10. 13:26
13/25 anonim válasza:
Tedd, amit jónak érzel.
Én egyébként örülök, hogy vannak ilyen nők, mint te, mert így minden igényt kielégít valaki. Egyébként ha annyira az esete lennél mindenben, szerinted nem téged választana? Nem kell mindent elhinni, bár még fiatal vagy. A fiatal lányok nem csak a testük miatt célcsoport, hanem emiatt is, hogy mindent bekajálnak, akármilyen okosnak is hiszik magukat.
Azt azért gondold át, hogy te mit fogsz érezni, ha esetleg 10 év múlva kiderül, hogy a férjed évek óta megcsal, te meg éppen a gyerekét várod. Persze mindent el lehet felejteni egy mexikói sorozat közben. :)
2017. okt. 10. 13:38
14/25 anonim válasza:
Mennyi tetű van.
2017. okt. 10. 14:19
15/25 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a feleség nem ezt érdemli. De ha a férje nem engem szed fel,akkor is talál mást. Én soha nem voltam az a pasizós lány,nekem ő az első szerelmem. Nyilván jobb lenne a szakítás,de nehéz ilyenkor gondolkodni ép ésszel. Hibásnak viszont nem érzem magam.
2017. okt. 10. 14:22
16/25 anonim válasza:
Ez itt a legnagyobb baj hogy még csak hibásnak sem érzed magad.Pedig az vagy,szó szerint,vagy inkább csak selejt.
2017. okt. 10. 14:30
17/25 anonim válasza:
Bocs, de a saját hülyeséged miatt is vagx ebben a helyzetben. Azt becsülöm viszont, hogy jól érzed a " felelősséget" a későbbiekre vonatkozóan. Szállj ki mihamarabb, majd leszel megbecsült 1- es is! De tanulj belőle...
2017. okt. 10. 14:31
18/25 anonim válasza:
na megint egy kamu sz.r kérdés.:( Eddig nem gondoltál rá hogy lehet hogy gyereke lesz? ha annyira szeretitek egymást miért reszelgeti az asszonyt is? Én már attól sírva fakadnék.
2017. okt. 10. 14:44
19/25 anonim válasza:
hahhha...annyi pasim volt már a két kezemen sem tudom megszámolni /40+/ de SOHA, de soha nem kezdtem se házas, pláne gyerekes pasival..! /nem kérek privátokat.:DD/
2017. okt. 10. 14:45
20/25 anonim válasza:
Milyen rossz lehet a házassága...még gyerekük is születik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!