Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné lecserélni a barátomat egy kutyára?
Sziasztok! 21 éves lány vagyok, még tanulok és sokat vagyok itthon, a barátom viszont már teljes állásban dolgozik, és csak este jön haza, de akkor is csak tévézik és alszik. :( Szeretnék egy társat aki mindig velem van, és arra jutottam, hogy ennek a feltételnek csak egy kutya felelne meg, ő viszont hallani sem akar róla.
Tehát vagy az egyik, vagy a másik. Ti lecserélnétek őt egy kutyára?
De miért nem veled foglalkozik miután hazaér? Próbáltál már vele erről beszélni?
Lecserélheted kutyára (ha megfelelsz annak, amit az első írt), de sajnos a legtöbb ember számára ilyen az élet. A legtöbb időt elveszi a munka, mert valamiből meg kell élni. A problémás része az, hogy tv-t néz helyetted. Aludni is muszáj, de a tv előtt eltöltött idő helyett inkább veled kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!