Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fáj jobban az érzelmi megcsalás vagy a testi?
Figyelt kérdés
Érzelmi megcsalás alatt értem azt, hogy semmi testi nem történik, csak megtetszik valaki esetleg szerelem is lesz.2018. jan. 29. 12:48
1/9 anonim válasza:
Az érzelmi fájdalmasabb. Ezt azért gyakran fizikai megcsalás követi.
A legdurvább módja ha el is árulnak közben (pld rossz házasságban élek, a párom kibizhatatlan hárpia, impotens / frigid, nem jó vele a szex, stb)
2/9 anonim válasza:
A testi megcsalásnak is az érzelmi következményei azok, amik fájdalmasak, sőt, a kiváltó okai is érzelmi jellegűek.
Szerintem a kettőt nem lehet elkülöníteni.
3/9 anonim válasza:
az érzelmi a durvább, mert ott vannak érzelmek, lelki kötődés, de a szexnél lehet, hogy nincsenek.
de az érzelmi is előbb-utóbb fizikai megcsaláshoz vezet.
4/9 anonim válasza:
A fizikai megcsalás okait ki lehet kerülni, az érzelmit nem. És akkor a legdurvább a dolog, ha nincs fizikai kontakt, egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy plátói az egész. De akkora oda lehet az önbecsülésed.
5/9 anonim válasza:
az érzelmi...sajnos én is ebben a helyzetben vagyok. "Szerencsémre" a pasit kirúgták a munkahelyéről és az egész megállt az érzelmi megcsalásnál. 30/F
6/9 anonim válasza:
Kövezzetek meg érte, de nekem a testi. Ha nem szeret az egy dolog. De ha annyira nem tisztel hogy mással dugatja magát, akkor romokban a férfiasságom.
7/9 anonim válasza:
Az én szememben mindegy, melyikről van szó, mindkettő esetben kidobom az illetőt.
8/9 anonim válasza:
nekem mindkettö fajna ugyanugy
elveszne a bizalom es reszemröl a kapcsolat veget jelentene
9/9 anonim válasza:
Először is elgondolkodnék magamban,hogyan is viszonyulok a páromhoz, hogy erre az útra keljen lépnie.Mindkettő fáj de az azért mert a dolgok nem működnek,nem szeretnék egy ilyen emberrel együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!