Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalt meg?
Nagyon szerettem a barátnőmet, mindent megtettem ami tőlem tellet! Mindig próbáltam a kedvében járni mindenben!
A kapcsolat elejen nem voltak titkaink egymás elott mindig megengette hogy belenezzek a telfonjaba és persze ez kölcsönös volt, ekkor meg nem nagyon nézegettem bele mert bíztam benne, mert tenyleg nagyon szerettem! Aztán egyszer mikor nála aludtam elaludt és megnezegettem az üzeneteit csak ugy unalombol, hisz ugy is megengedte, nem nagyon talaltam semmi érdekeset csak volt egy srác akivel kifejezetten sokat beszélt nem mindig a srác irt rá hanem a barátnőm is kereste! Megkérdeztem hogy ki ez azt mondta csak egy ismerőse semmi komoly, mondtam jolvan persze nem baj a fiu barát nekem is vannak lány barátaim!
Aztán egyszer mondta hogy elmegy a barátnőjével inni mert regen láttam egymást, mondom persze menj csak! De akkor már nem igazan adta oda a telefonját hogy megnezhezem vagy ilyesmi, mindig probalt ugy fordulni hogy ne lássam kivel irogat, persze egy kicsit zavart, de gondoltam vágyik arra hogy legyen tere, de láttam hogy azzal a gyerekkel beszel megint, mondom mikor elaludt megnézem miket irogattak (tudom ez nem volt valami szep), erre ki volt torolve az üzenet ez kicsit gyanus volt, de nem gondoltam hogy valami komoly lehet! Aztán megtortent a talalkozás a "csajjal"
Eltelt pár nap aztán megint csak a sráccal irogatott de persze nem mutatta mit irogat, és persze megint ki volt törölve, de megnéztem mit beszélget a legjobb barátnőjével erre ott irta neki hogy nem is a barátnőjével találkozott hanem a sráccal akivel beszélgetett, és leírta hogy csokoloztak és hogy a hátam mogott dugnak is majd! Nekem ennyi eleg is volt otthagytam a barátnőmet!
De aztán nagyon hiányoztunk egymásnak és megbesztuk a dolgokat és megint összejottunk és megígérte hogy nem fog ilyet csinálni!
Én hittem neki, de a telefonját nem engette utánna hogy megnézzem és ugy irogatott mindig hogy veletlen se lássam kivel mit irogat, a kodot is megváltoztatta, ez kicsit zavart de elfogadtam mert bíztam benne! De egyszer láttam a kódját és felcsigázott a dolog hogy kivel beszelget! És mit látok, beszelget meg mindig azzal a sráccal, na megnézem mit irogattak, hát akkor lattam meg hogy megcsalt! Már az ota amiota megint összejottunk! És nem értem miért? Mikor én mindent megadtam neki amit csak tudtam! De legalabb annyi lett volna benne hogy elmondja, ne igy kellet volna megtudom! Akkor miért nem szakított velem ha nem akart velem lenni? Miert ezt az utat választotta? :(
És meg olyan is volt hogy nyáron összemelegett egy buszsoforrel aki nála kb 20 évvel idosseb ez meg a kapcsolatunk elott volt hát nem volt semmi csak a sofor fogdozta a mellet meg dugni akartak de elmaradt, aztán mikor együtt voltunk meg az elején akkor irta a barátnőm hogy bepotolhatnák ami elmaradt, ez is felcseszett és ki akartam dobni de azt mondta akkor meg nem szeretett annyira mint utánna!
Csak az érdekel miert nem lehetett normálisan megbeszélni és szakítani ha nem voltam jo vagy eleg neki? :(
Mert buta voltál és visszafogadtad.
Egyébként ne vedd magadra, egy ordas nagy k. lehet a leírás alapján.
Just move on, buddy!
" az elején akkor irta a barátnőm hogy bepotolhatnák ami elmaradt, ez is felcseszett és ki akartam dobni de azt mondta akkor meg nem szeretett annyira mint utánna! "
:DDD
Ne haragudj, de tekintve az "utána" állapotot, ezt muszáj volt.
Komolyra fordítva: ilyen nincs, a kapcsolat elején sem normális, hogy mással tervez dugást.
A lány ilyen volt, könynen kapható, nem hűséges, ez van.
Vannak ilyenek, akiket hajt a vére, ne akard megérteni, mert úgysem fogod. Az ő baja.
A megcsalás sokszor nem a másikról szól, hanem magáról a megcsalóról. Szóval felesleges magadban keresni a hibát.
Gáz a csaj, és ennyi. Hagyni kell az ilyet, pláne, miután többször is elárult és konkrétan hülyének nézett téged. Rossz embert választottál.
Sajnálom, remélem nem emészted magad emiatt sokáig.
Persze tudom hogy buta voltam hogy visszafogadtam, de ő volt az első nagy szerelmem! És nehezen engedem el!
19/f
Őszintén sajnálom ami veled történt,pláne,hogy az első komolyabb kapcsolatod volt,hogy így kellett megtudnod az igazat.Nagyon fiatal vagy még,tanulj az esetből,máskor is hallgass a megérzéseidre,de ha egy új normálisnak tűnő barátnőd lesz,akkor ő induljon nálad tiszta lappal,ne vetitsd ki rá a bizalmatlanságot,amit az exed felszínre hozott.
Tudom,hogy fáj anno én is hasonló módon tudtam meg a feleségem valódi természetét.
Nagyon szerettem a barátnőmet, mindent megtettem ami tőlem tellet! Mindig próbáltam a kedvében járni mindenben!
-Ez volt itt a problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!